fbpx
10.3 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Mit várhatunk el egy profi költöztetés során? És mit kell tennünk érte?

- Advertisement -

Egy költöztetés lehet kínkeserves, ugyanakkor professzionális is. De mi az, amit elvárhatunk ma egy erre szakosodott cégtől? És mit kell tegyünk érte, hogy ezt elvárhassuk? Lássuk!

A költöztetés egy szakma!

A költöztetés nem csak pár bútor A-ból B-be való elszállítását jelenti. Sokkal több ennél! Ez egy külön szakma! Ennek megfelelően ezt meg kell tanulni, és be kell gyakorolni, meg kell szerezni a megfelelő rutint.

Ahhoz, hogy egy cég munkatársaitól maximális odafigyelést kapjunk, és biztonságban tudhassuk a vagyontárgyainkat, bútorainkat, meg kell találnunk a megfelelő csapatot. Olyat, melynek minden tagja szakképzett és megfelelő rutinnal rendelkezik. Erre kiváló példa a Servitius és Partnerei költöztetés, akiknél kész betanítási folyamat van. Ők állandó munkatársakkal dolgoznak, nem pedig beugrósokkal. Így mindenkinek van ideje beletanulni és megszerezni a kellő rutint, hogy aztán hiba nélkül dolgozzon.

Mit kell tennünk a profi költöztetésért?

Meg kell találnunk azt a céget, aki képes erre! Ez a legfontosabb! Ha ezen túl vagyunk, onnantól kezdve már szinte menni fog minden magától. Még akár a csomagolást is kiszervezhetjük, ha épp nincs rá időnk, vagy bármi miatt nem tudjuk mi magunk elvégezni.

A megfelelő költöztető kiválasztása során fontos, hogy időben kezdjünk el keresni. Ugyanis ha nem gondolkodunk hónapokkal előre, nem lesz szabad kapacitása a legjobb cégeknek. Ők ugyanis hónapokra előre be vannak táblázva.

Arra pedig kifejezetten figyeljünk, hogy nehogy rosszul válasszunk! Szűrjük ki azokat a cégeket, akiknek nincsenek cégadataik a honlapjukon, vagy inaktív a cégük. És persze mindig írásban kérjük az árajánlatot, valamint a megrendelt költöztetésünk visszaigazolását is. Ha ezt nem kapjuk meg, azonnal keressünk mást!

Hasonló cikkünk:  Szakképzési intézményekért is bejelentkeztek egyetemi-alapítványi és egyházi fenntartók

Ha megvan, hogy ki végzi nekünk a költöztetést, akkor már csak annyi dolgunk van, hogy várjuk a teherautót. Esetleg még előtte becsomagoljuk a vagyontárgyainkat. De mint említettük, még ezt is kiszervezhetjük.

Milyen egy profi, teljes körű költöztetés?

Olyan, hogy mi határozzuk meg, mennyit akarunk vele foglalkozni. És ha nem sokat, akkor is minden a legnagyobb rendben fog menni. Nézzük, mit értünk ez alatt!

Először is, ha nem akarunk foglalkozni a bútorok becsomagolásával, akkor bízhatjuk profikra. De sok esetben ez nem csak idő vagy kedv kérdése, ugyanis nagyon sok idős vagy beteg megbízónak óriási segítség egy ilyen szolgáltatás! Ha megkapja a szolgáltató a lakáskulcsunkat, még csak ott sem kell lennünk, ha nem tudunk. Intéznek mindent helyettünk.

A profizmushoz hozzátartozik az is, hogy a cég választja meg, hogy hány fővel optimális a költöztetés elvégzése. Illetve az is ezt támasztja alá, hogy a kapott információk alapján meg tudják határozni, mekkora teherautóra lesz szükség. 

De a Servitius és Partnerei költöztetés még erre is rátesz egy lapáttal, náluk ugyanis még online kalkulátor is van, mellyel a várható megbízási díjat is ki tudjuk számítani. Ez ám az ügyfélközpontú hozzáállás!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...