fbpx
14 C
Kecskemét
2023. október 4., szerda

FRISS HÍREK

Mit várhatunk el egy profi költöztetés során? És mit kell tennünk érte?

Egy költöztetés lehet kínkeserves, ugyanakkor professzionális is. De mi az, amit elvárhatunk ma egy erre szakosodott cégtől? És mit kell tegyünk érte, hogy ezt elvárhassuk? Lássuk!

A költöztetés egy szakma!

A költöztetés nem csak pár bútor A-ból B-be való elszállítását jelenti. Sokkal több ennél! Ez egy külön szakma! Ennek megfelelően ezt meg kell tanulni, és be kell gyakorolni, meg kell szerezni a megfelelő rutint.

Ahhoz, hogy egy cég munkatársaitól maximális odafigyelést kapjunk, és biztonságban tudhassuk a vagyontárgyainkat, bútorainkat, meg kell találnunk a megfelelő csapatot. Olyat, melynek minden tagja szakképzett és megfelelő rutinnal rendelkezik. Erre kiváló példa a Servitius és Partnerei költöztetés, akiknél kész betanítási folyamat van. Ők állandó munkatársakkal dolgoznak, nem pedig beugrósokkal. Így mindenkinek van ideje beletanulni és megszerezni a kellő rutint, hogy aztán hiba nélkül dolgozzon.

Mit kell tennünk a profi költöztetésért?

Meg kell találnunk azt a céget, aki képes erre! Ez a legfontosabb! Ha ezen túl vagyunk, onnantól kezdve már szinte menni fog minden magától. Még akár a csomagolást is kiszervezhetjük, ha épp nincs rá időnk, vagy bármi miatt nem tudjuk mi magunk elvégezni.

A megfelelő költöztető kiválasztása során fontos, hogy időben kezdjünk el keresni. Ugyanis ha nem gondolkodunk hónapokkal előre, nem lesz szabad kapacitása a legjobb cégeknek. Ők ugyanis hónapokra előre be vannak táblázva.

Arra pedig kifejezetten figyeljünk, hogy nehogy rosszul válasszunk! Szűrjük ki azokat a cégeket, akiknek nincsenek cégadataik a honlapjukon, vagy inaktív a cégük. És persze mindig írásban kérjük az árajánlatot, valamint a megrendelt költöztetésünk visszaigazolását is. Ha ezt nem kapjuk meg, azonnal keressünk mást!

Hasonló cikkünk:  Újabb szuperjacht tűnt fel a NER vizein

Ha megvan, hogy ki végzi nekünk a költöztetést, akkor már csak annyi dolgunk van, hogy várjuk a teherautót. Esetleg még előtte becsomagoljuk a vagyontárgyainkat. De mint említettük, még ezt is kiszervezhetjük.

Hasonló cikkünk:  Dekor falfestés: egyedi megoldás az unalmas helyiségekre

Milyen egy profi, teljes körű költöztetés?

Olyan, hogy mi határozzuk meg, mennyit akarunk vele foglalkozni. És ha nem sokat, akkor is minden a legnagyobb rendben fog menni. Nézzük, mit értünk ez alatt!

Először is, ha nem akarunk foglalkozni a bútorok becsomagolásával, akkor bízhatjuk profikra. De sok esetben ez nem csak idő vagy kedv kérdése, ugyanis nagyon sok idős vagy beteg megbízónak óriási segítség egy ilyen szolgáltatás! Ha megkapja a szolgáltató a lakáskulcsunkat, még csak ott sem kell lennünk, ha nem tudunk. Intéznek mindent helyettünk.

A profizmushoz hozzátartozik az is, hogy a cég választja meg, hogy hány fővel optimális a költöztetés elvégzése. Illetve az is ezt támasztja alá, hogy a kapott információk alapján meg tudják határozni, mekkora teherautóra lesz szükség. 

De a Servitius és Partnerei költöztetés még erre is rátesz egy lapáttal, náluk ugyanis még online kalkulátor is van, mellyel a várható megbízási díjat is ki tudjuk számítani. Ez ám az ügyfélközpontú hozzáállás!

Hirdetés

Felkapottak

Pesty László első „ügye” a Kecskemét melletti gyümölcsfeldolgozó pár milliárdos csalása

A 24.hu írta meg hétvégén, hogy Pesty László közzétette az első ügyet, ami szerinte a NER működését mutatja be. Pesty...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...