fbpx
14.3 C
Kecskemét
2024. október 16., szerda

FRISS HÍREK

Gera Zoltán lehet a Kecskeméti TE következő vezetőedzője

- Advertisement -

Korábban beszámoltunk arról, hogy a KTE október 15-én kedden felmentette a vezetőedzői poszttal járó munkavégzése alól Szabó Istvánt. Egybehangzó sajtóértesülések szerint Gera Zoltán lehet a lila-fehérek következő edzője, a hivatalos bejelentés már szerdán megtörténhet.

A Nemzeti Sport és az M4 Sport is úgy értesült, hogy Gera Zoltán lehet a Kecskeméti TE új vezetőedzője. A 97-szeres válogatott labdarúgó érkezését akár már szerdán bejelenthetik.

Gera Zoltánnak edzőként még nincsenek akkora sikerei, mint játékosként: 2018 óta tart edzői pályafutása, ez idő alatt közel 5 évig volt az U21-es magyar válogatott szövetségi kapitánya. Az utánpótlás válogatottól az NB II-es Vasashoz szerződött, azonban innen mindössze 17 tétmérkőzés után távozott.

A Ferencváros, a Pécs, a West Brom és a Fulham korábbi kiváló labdarúgójának nem lesz egyszerű dolga, ha valóban a sereghajtó Kecskeméti TE-hez szerződik, hiszen a lila-fehérek közel két hónapja nyeretlenek az OTP Bank Ligában: legutóbb augusztus 16-án, a Győr ellen tudtak győzedelmeskedni.

A sorsolás sem ígérkezik könnyűnek: a következő bajnokikon a Puskás Akadémia, a Paks, a Fehérvár, a Ferencváros és a Debrecen ellen kell bravúrpontokat szerezni – lehetőleg minél többet.

A Nemzeti Sport a lehetséges jelöltek között emlegette a Mezőkövesden dolgozó Kuttor Attilát és a jelenleg NB III-as Pécsi MFC-nél tevékenykedő Mátyus Jánost is; a vezetőedzői pozíció betöltésére azonban Gerának van a legnagyobb esélye.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Gera Zoltán lehet a Kecskeméti TE következő vezetőedzője

Korábban beszámoltunk arról, hogy a KTE október 15-én kedden felmentette a vezetőedzői poszttal járó munkavégzése alól Szabó Istvánt. Egybehangzó...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...