fbpx
12.1 C
Kecskemét
2024. október 26., szombat

FRISS HÍREK

Hogyan varázsoljuk kényelmessé hálószobánkat a téli időszakra?

- Advertisement -

Az ősz vége felé közeledve mindannyian kezdünk karácsonyi hangulatba kerülni. Habár a karácsonyi díszeket még nem kellene előszednünk, a lenti tippekkel már előre kényelmesebbé varázsolhatjuk hálószobánkat a téli időszakra.

Pihe-puha anyagok

Az egyik legjobb módja a hangulatos kuckó kialakításának a meleg és puha anyagok használata. Az üzletek kínálatában elképesztően széles választékot találunk különböző ágytakarók és pokrócok között. Jó ötlet lehet gyapjú anyagot, esetleg valamilyen kötött anyagot választani, melyek kimondottan puhák és melegen is tartanak.

A megfelelő matrac megléte elsődleges, hiszen ez határozza meg leginkább hálószobád kényelmét. Amennyiben a matrac 140×200 méretű vagy nagyobb, akkor már kényelmesen elférnek rajta dekorációs párnák is. Ezekből könnyedén találhatsz karácsonyi mintájú darabokat, melyek remekül illenek majd az összképbe.

Dekorációs opciók

A téli mesevilág kialakításához a különböző dekorációkkal is nagyban hozzájárulhatsz. Ezek elhelyezésére elsődlegesen az ágy melletti elegáns éjjeliszekrények szolgálnak majd. Az éjjeliszekrény kiválasztásakor mind a magasságukat, mind az anyagukat és színárnyalatukat igyekezzünk az ágyhoz igazítani.

Hasonló cikkünk:  A rendőrök szinte mindenre is kíváncsiak, amikor ellenőrzik a gyermekvédelemben dolgozókat

Remek hangulatot adnak a különböző lámpák, gyertyák, fényfüzérek. Ezeket nem csak a karácsonyi időszakban használhatjuk, hanem bizony már novembertől akár februárig fent maradhatnak.

A téli faházak hangulatát egy kisebb kandalló beszerzése idézi a legjobban. Ezek nem igazán drága darabok, tehát jó ötlet lehet körülnézni a kínálatban.

Olvasósarok kialakítása

Végezetül egy kisebb olvasósarok kialakítása is elképesztően hangulatos tud lenni. Ehhez mindösszesen egy kisebb fotel re vagy puffra lesz szükséged. Ezt néhány párnával kényelmessé téve már szinte kész is van. Az utolsó elem egy állólámpa vagy falra szerelhető kisebb lámpa lesz.

A fotó forrása: Olga Miltsova – stock.adobe.com

(X)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A sofőrök szerint veszélyessé vált egy forgalmas út Bács-Kiskunban, a Magyar Közút szerint ez ideiglenes

Egy olvasónk elmondása szerint Bács-Kiskun vármegyében, a Dunatetétlen és Harta közötti bekötőúton véleményes módszerrel és eszközzel vágtak ki aszfaltra...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...