Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Veszélyes szórakozás folyik szombatonként a nagy Tesco előtti főúton

- Advertisement -

Jó ideje folyik már illegális gyorsulási verseny a nagy Tesco előtti útszakaszon. Még a vízműdomb körül is lehet hallani az autók, motorok hangját. Így zavaró is, nem csupán veszélyes. Szombaton 21-22 óra környékén kezdenek itt gyülekezni a – főként tuningolt autós – fiatalok, és nem egyszer hajnalba nyúlóan nyomják a gázt a főúton. A körforgalom és a nem működő lámpás kereszteződés között van a „pálya”. A városból kifelé kezdik nyomni a gázt a körforgalom után. Az autósok dudálással jelzik, hogy mikortól indul a verseny, és füstfelhőbe burkolózva tűnnek el a messzeségbe a „versenyzők”. Olvasónktól felvételeket is kaptunk.

VID 20190427 221837

Természetesen a 90 km/h nekik nem határ, és ami a legveszélyesebb ebben, hogy közben mit sem sejtő autósok is közlekednek az útszakaszon. A motorosok ugyanezt teszik, csak ők gyorsabban suhannak, ráadásul nem egyszer egy keréken előzgetnek, miközben szemből is jön a forgalom.

VID 20190427 222227

A Tesco parkolójában sem óvatoskodnak a gázzal, és a guminyomok arról tanúskodnak, hogy van itt rendszeresen gumiégetés is.

Természetesen megkeressük majd az áruházat, hogy olvasatukban hogy néz ki ez a történet. Itt tesszük hozzá, hogy a fiatalokkal azért abban a tekintetben nem járnak rosszul, hogy a veszélyes szórakozás előtt itt vásárolnak be italból és ropogtatókból. A rendőrséget is megkeressük, hogy tudnak-e arról, mi folyik itt szombatonként, és, hogy veszélyesnek tartják-e közúton az ilyesmit.

Kapcsolódó cikkünk: 

Itt a Tesco válasza az illegális gyorsulásokra

- Advertisement -
Exit mobile version