Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Jól látszódik a GAZdátlanság a KTV híradójában is

- Advertisement -

A KTV nem az a helyi sajtó, amely igyekszik a valóságot bemutatni bizonyos esetekben, de vannak olyan pillanatok, amikor bármerre fordul a kamera, jól látható a gazdátlanság, az elhanyagoltság. Ilyenkor a narancsszínű köd legalább egy pillanatra elillan, és alóla kikandikál az a kép, amit amúgy nagyon el akarnak rejteni.

Képkivágás a KTV híradójából

Képkivágás a KTV híradójából

A Vacsi köz felújításáról szóló tudósításukban most az történt, hogy megmutatták a gyanútlan nézőknek, hogy milyen gazos az útpadka és a járda. Itt rendezett körülményeknek nyoma sincs. Porszem a gépezetben.

Nem akarunk mi rosszat az operatőrnek, de muszáj megemlíteni, hogy a tudósításban többször is egyértelműen a nagy gazon volt a hangsúly, azt tette a kép előterébe. De átment így a vágószobán és a felelős szerkesztőn is. Még az is lehet, hogy trollkodtak egyet a munkatársak, mert sok már nekik is az, ami amúgy is, és pláne a kampányban folyik.

Képkivágás a KTV híradójából

- Advertisement -
Exit mobile version