A kecskeméti Fidesz megrémült pártjának módszerétől

0
pixabay.com ( illusztráció )
Hirdetés

Tegnap este a Fidesz-KDNP petőfivárosi jelöltjének házánál nyomozók és rendőrautók jelentek meg helyszínelni. Úgy tudjuk, hogy a bejelentést azért tették, mert a család megrémült a Szövetség szórólapjától. Információink szerint hozzá sem nyúltak a szórólaphoz addig, amíg a rendőrök ki nem érkeztek.

Az ellenzéki jelölt, Bodrozsán Alexandra a KecsUP-nak elmondta:

Valóban szórólapoztunk a körzetemben és megerősítem az információt, amely szerint politikai riválisom házánál nagy volt a rendőri nyüzsgés. Több rendőrautó érkezett a helyszínre helyszínelni. Nekünk nincs pénzünk arra, hogy a várost ellepjék az óriásplakátok. Ezért minden olyan kreatív lehetőséget megragadunk, amellyel szerintünk jó eséllyel elérjük a választókat. Ezért szórólapjainkat most nem a postaládákba, hanem kilincsekre akasztottuk. Sok száz darabot kitettünk így.

A képviselőjelölt a Facebook oldalán meg is osztotta, miről is van szó. A szórólapokra akasztót tettek, és így rakták a kilincsekre. A képen látható szórólaptól rémült meg tehát a fideszes jelölt és családja.

Hirdetés

A Fidesz is alkalmazza ezt a technikát

Csakhogy közben kiderült, hogy pontosan ezt a módszert alkalmazza a Fidesz is az ország több részében. Az Index lehozta azt az Orbán levelet, amelyről még korábban mi is írtunk. A hírportál megjegyezte, hogy olvasójuk találta a kerítésére felakasztva a levelet. Tehát a kecskeméti fideszes képviselőjelölt attól rémült meg, amivel ezek szerint máshol ők riogatják a választókat.

Korábban az egyik kecskeméti hírportál arról írt, hogy a polgármester és családja a házuk előtti úttestre fújt szövetségi logótól rémült meg.

Szőkéné Kopping Rita, szintén a Szövetség jelöltje Facebook oldalán ezt írta:

“Szánalmas. Ártatlan gyerekeket használni kampányban, a szimpátia elnyerése érdekében.”

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft