Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Újabb gyalogost ütöttek el egy zebrán – szemtanúk szerint egy hete nem ég itt a lámpa

- Advertisement -

A múlt héten régi – talán sosem gyógyuló – sebet szakított fel az a bírósági helyszíni tárgyalás, amelyet a könyvtár előtti, tavaly februári halálos gázolás rekonstrukciója okán tartottak meg. A régi viták fellángoltak, és újból sokan arra jutottak: akkor is és azóta is nem megfelelő a városban a közvilágítás. Az Elios-ügy is rendre előkerül. Tudjuk, hogy már a baleset előtt a miniszterelnök vejéhez köthető cég telepített Kecskeméten is LED-es lámpákat.

Volt már utána is gázolás, de most itt a legújabb. Újabb gyalogos, megint egy zebrán. Az aluljáró előtti zebránál, a lámpabolt előtt történt a baleset ma este. Úgy tudjuk egy hete nem világít itt a lámpa, korom sötét van itt esténként. Jobban mondva már délutánonként. Éppen ma írta valaki ezt a posztot a baleset előtt egy Facebook csoportban:

Rá nem sokkal megtörtént a baj. Ennyit tudunk egyelőre.

Olvassa el ezt a cikkünket is, ez pont a rosszul megvilágított zebrákról szól.

Vancsura István lépéseket sürget: gyengén vannak megvilágítva a gyalogos átkelők

- Advertisement -
Exit mobile version