fbpx
9.4 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

Segíts Te is a Kecskeméti Vadasparknak, ha tudsz

- Advertisement -

A jegybevételek a veszélyhelyzet miatt kiesik, így úgy tudunk a legjobban segíteni számukra, ha pénzbeli felajánlást teszünk.

A tavaszi hónapokra betervezett látogatói bevételek elmaradnak, mivel nem tarthatnak nyitva. Kiadásaik ugyanakkor változatlanok, állataikat ebben a helyzetben is gondozni, takarmányozni és gyógyítani kell, a területet és az épületeket karban kell tartani, hogy a lehető legszebb állapotban várja majd újra a látogatókat.

„Egyszemélyes alapítónk, az Önkormányzat mellettünk áll, folyamatosan biztosítja a támogatást és nehéz helyzetünkre való tekintettel még több segítséget is kilátásba helyezett, de mindez kevés lehet akkor, ha Önök, a látogatóink nem támogatnak bennünket ebben a nehéz helyzetben” – írja a Vadaspark hivatalos közösségi oldala.

Célkitűzéseik, terveik megvalósításához jelentős anyagi erőforrások szükségesek, amelyek megvalósításához kérik a kecskemétiek adományait és támogatását, már az SZJA 1%-a is hatalmas segítség számukra!

Hasonló cikkünk:  Senki sem licitált a darabját tíz millióért beszerzett kínai lélegeztetőgépekre, pedig töredékáron lehetett vinni

Fontos itt megjegyezni, hogy a szigorú előírások miatt csak minősített élelmiszereket adhatnak az állatoknak, így a legjobb segítség számukra, ha pénzbeli adományt nyújtunk, akár egy jegy árának elutalása (1500/1000 forint) is sokat segíthet.

Bankszámlaszámuk: 11732002-20346160
Adószámuk: 18352144-2-03

Érdemes többször is visszalátogatni közösségi oldalukra, hiszen időről-időre fotókat, videókat tesznek majd közzé, hogy otthonainkból is gyönyörködhessünk a természet szépségeiben.

Más vidéki állatkertek, vadasparkok (például Pécs és Szeged) is jelezték már hazánkban, hogy felajánlásokat várnak, hogy túléljék ezt az emberek és állatok számára is nehéz időszakot. Mi kecskemétiek segítsünk a Kecskeméti Vadasparknak, ha tehetjük!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...