Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Ellopták Wichmann Tamás sírjáról a keresztet

- Advertisement -

2020. február 12-én hunyt el 72 éves korában, súlyos betegség után Wichmann Tamás kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus. A márciusban a budapesti Farkasréti temetőben örök nyugalomra helyezett legendás sportoló fia, Ákos május 20-án, szerdán közölte a Facebook-on, hogy ellopták édesapja keresztjét, sírját pedig megrongálták.

„Nem kívánom minősíteni a tettet, nem szórok átkokat, s feljelentést sem teszek. Tény azonban, hogy a tettes édesapámon kívül több, a sírban nyugodó családtaggal szemben is kegyeletsértést követett el. Oktalanul. Biztosíthatok mindenkit, egyikük sem szolgált rá ilyen magatartásra.” – írta.

Wichmann Ákos arra kéri a tolvajt, hogy tegye vissza a keresztet a sírra.

 

 

- Advertisement -
Exit mobile version