fbpx

FRISS HÍREK

Kadafalván óvatosan! Nehogy baleset legyen a vége!

- Advertisement -

Aki megszokásból vezet, az könnyen balesetet okozhat Kadafalván a Darázs utca és a Mókus utca kereszteződésében. A forgalmi rend ugyanis egyik pillanatról a másikra megváltozott ma a déli órákban.

Google Map

Mostantól a Darázs utcán (és az erdő felől) közlekedőknek van elsőbbségük. Kicserélték ugyanis a táblákat, amelyek eddig éppen a Mókus utcán haladóknak adtak elsőbbséget. Az utak felfestését is ennek megfelelően javították.

Változás még, hogy a Mókus utca két végére egy súlykorlátozást jelölő táblát tettek. 5 tonnánál nehezebb járművel nem hajthatnak ide be, kivéve a célforgalmat, ami most van rendesen, miután ebben az utcában is több házat építenek jelenleg is.

A munkát végzőktől megtudtuk, hogy egyelőre csak ebben a kereszteződésben van változás, de nem kizárt, hogy máshol is lesz, illettve úgy mondták, hogy rebesgetik a lakó-pihenő övezet táblákat is, 20 vagy 30 km/órás korlátozásokkal. Ez utóbbira rákérdezünk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...