fbpx
5.7 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Idősotthoni látogatási tilalmak: a polgármester Facebook oldala van lemaradva

- Advertisement -

Nem hagyott minket nyugodni, hogy mi az igazság a hetényi idősotthont és a Margaréta otthont érintő látogatási tilalmakkal, ezért az előzőt felhívtuk, a másikhoz elmentünk. Hetényben valóban látogatási és kijárási tilalom van, mint mondták, be is vannak a kapuk csukva. A Margaréta otthonnál is megtaláltuk azt a kiírást, amely ugyanerről szólt.

Így most már elmondható, hogy a polgármester Facebook oldala van lemaradva az információkkal. Így aki ezt a helyet tekinti megbízható és hiteles forrásnak, az joggal hiheti még mindig azt, hogy korlátozottan, de lehet látogatni a hozzátartozókat. Hiszen ez a legfrissebb információ ezen az oldalon, és a város Facebook oldalán sincs újabb a cikkünk írásakor.

Úgy tűnik, megtévesztő az összevissza kommunikáció

Fotózásunk során pont ott is volt egy hoppon maradt család, amely úgy tudta, hogy még lehet látogatni, mert ezt olvasták és időpontjuk is volt. Eljöttek, de bejutni nem tudtak. A csomagjukat átvette egy dolgozó, aki nem mellesleg helytelenül viselt maszkban jött ki a két családtaghoz. Szándékosan takartunk ki mindenkit. Csak a csomag átadását mutatjuk.

Hasonló cikkünk:  Már szállít utasokat a hidrogénbusz Kecskeméten, de nem díjmentesen

Vagyis amiért felhívtuk a figyelmet az pontosan azért történt, hogy nem jó, ha több csatornán folyik a tájékoztatás, ráadásul úgy pláne nem, ha az egyik felületen nem is a legfrissebb információ van. Mert így fordulhat elő, hogy valaki a frissnek hitt, de valójában régi információ szerint érkezik feleslegesen a látogatásra.

A polgármester vagy valaki más szerekszti a polgármesteri oldalt?

Facebook/Szemereyné Pataki Klaudia oldala

Hogy a polgármester Facebook oldalát miért nem sikerült tegnap délelőtt óta frissíteni, azt nem tudjuk. Azt sem, hogy ő szerkeszti-e az oldalt, vagy valaki más. Ha ő, akkor viszont szabadság alatt is dolgozik, csakúgy, mint Szijjártó Péter a jachtozás közben. Hiszen egy korábbi közgyűlési határozat szerint augusztus 17. és 28. között szabadságát töltötte, és ez idő alatt is kerültek fel posztok az oldalra.

Ha valaki más szerkeszti az oldalát, akkor ő késlekedik a legfrissebb információval. Korábban már tippeltünk egyet, ki szerkesztheti a polgármesteri Facebook oldalat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...