fbpx
2 C
Kecskemét
2023. január 30., hétfő

FRISS HÍREK

Idősotthoni látogatási tilalmak: a polgármester Facebook oldala van lemaradva

Nem hagyott minket nyugodni, hogy mi az igazság a hetényi idősotthont és a Margaréta otthont érintő látogatási tilalmakkal, ezért az előzőt felhívtuk, a másikhoz elmentünk. Hetényben valóban látogatási és kijárási tilalom van, mint mondták, be is vannak a kapuk csukva. A Margaréta otthonnál is megtaláltuk azt a kiírást, amely ugyanerről szólt.

Így most már elmondható, hogy a polgármester Facebook oldala van lemaradva az információkkal. Így aki ezt a helyet tekinti megbízható és hiteles forrásnak, az joggal hiheti még mindig azt, hogy korlátozottan, de lehet látogatni a hozzátartozókat. Hiszen ez a legfrissebb információ ezen az oldalon, és a város Facebook oldalán sincs újabb a cikkünk írásakor.

Úgy tűnik, megtévesztő az összevissza kommunikáció

Fotózásunk során pont ott is volt egy hoppon maradt család, amely úgy tudta, hogy még lehet látogatni, mert ezt olvasták és időpontjuk is volt. Eljöttek, de bejutni nem tudtak. A csomagjukat átvette egy dolgozó, aki nem mellesleg helytelenül viselt maszkban jött ki a két családtaghoz. Szándékosan takartunk ki mindenkit. Csak a csomag átadását mutatjuk.

Hasonló cikkünk:  Ahol indult fideszes jelölt a vasárnapi időközin, ott nyertek is

Vagyis amiért felhívtuk a figyelmet az pontosan azért történt, hogy nem jó, ha több csatornán folyik a tájékoztatás, ráadásul úgy pláne nem, ha az egyik felületen nem is a legfrissebb információ van. Mert így fordulhat elő, hogy valaki a frissnek hitt, de valójában régi információ szerint érkezik feleslegesen a látogatásra.

Hasonló cikkünk:  Kinek írják a kortárs verseket? - Irodalmi KECSUP EST pénteken a Kamrában

A polgármester vagy valaki más szerekszti a polgármesteri oldalt?

Facebook/Szemereyné Pataki Klaudia oldala

Hogy a polgármester Facebook oldalát miért nem sikerült tegnap délelőtt óta frissíteni, azt nem tudjuk. Azt sem, hogy ő szerkeszti-e az oldalt, vagy valaki más. Ha ő, akkor viszont szabadság alatt is dolgozik, csakúgy, mint Szijjártó Péter a jachtozás közben. Hiszen egy korábbi közgyűlési határozat szerint augusztus 17. és 28. között szabadságát töltötte, és ez idő alatt is kerültek fel posztok az oldalra.

Ha valaki más szerkeszti az oldalát, akkor ő késlekedik a legfrissebb információval. Korábban már tippeltünk egyet, ki szerkesztheti a polgármesteri Facebook oldalat.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...