fbpx

FRISS HÍREK

Zúzalékot hoztak az „életveszélyes” kadafalvi árokhoz

- Advertisement -

Tegnap számoltunk be róla, hogy egy kadafalvi Facebook csoportban áll a bál a Boróka és a Darázs utcák sarkán lévő buszmegálló miatt. Alapból az a bajuk a hozzászólóknak, hogy az illetékesek nem tudtak eddig olyan buszmegállót ide építeni, amely európai szintű lenne. Azonban minap -egy kommentelő szerint- az út kezelője megelégelve itt az esőzések miatti tócsákat (ma éppen aktuális), amelyek nehezítik a le és felszállást, egy hosszabb árkot ásott ide szikkasztó gyanánt. Ezt azonban a városrész hivatalos oldalán (vélhetően Leviczky Cirill önkormányzati képviselő) életveszélyesnek minősítették, és jelezték, hogy már intézkedtek. A mellékelt fotó alapján a nagyobb részét pénteken feltöltötték, és azt jelezték, hogy hétfőn talán folytatják. Ezt saját fotóval mi is megmutattuk.

Hasonló cikkünk:  Többszáz éves gyermeksírokat tártak fel a régészek a Barátok temploma mellett

Ma valóban folytatták, de nem úgy, ahogyan talán sokan számítottak rá. Az árok egy részét (amit pénteken meghagytak), ma sem temették be. Ellenben a korábban betemetett részre zúzalékot hoztak.

Az a gyanúnk, hogy a meghagyott árkot szikkasztónak hagyták meg. Úgy tűnik, hogy a döntéshozók szerint a rövidebb árok már nem életveszélyes. Persze nem állítjuk, hogy ez így marad, akár vissza is térhetnek még ide a munkások.

Tegnap arról is írtunk, hogy az életveszélyesnek titulált árkot nem kerítették körül a hétvégére. És megírtuk azt is, hogy a városrész fejlődésével elégedetlen lakosok demonstráción gondolkodnak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...