Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A nap hírét a Keol hozta: Szeberényi támogatja saját jelöltjét

- Advertisement -

A nap kecskeméti híre kétségkívül az a Keol cikk, amely már a címében is arról szól, hogy

Jánosi István kampányát dr. Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselő is támogatja

A Keol szerint ez olyan fontos, hogy alvás helyett, éjjeli 1 órakor képes volt billentyűzethez nyúlni a szerző. Miközben persze semmi meglepetés nincs, hiszen amikor kiderült, hogy a balliberális oldal által támogatott Szécsi Gábor polgármester hűséges alpolgármestere, a megtért fideszes Jánosi István lesz a Fidesz-KDNP koalíció jelöltje az időközi választáson, akkor az is köztudott lett, hogy őt Szeberényi Gyula Tamás ajánlotta be a helyi kormánypárti döntnököknek. Az a Szeberényi Gyula Tamás, aki éppen a győzelme okán lemondott önkormányzati tisztségeiről, feladatairól, így a 9. választókerület képviseletéről is. Ezért lesz időközi választás.

A hírben inkább az a meglepő, ahogyan a kormánypárti, és egyébként az önkormányzat által tízmilliókkal támogatott hírportál hírt generál abból, ami nem is az. Persze maga a Fidesz is igyekszik Jánosit összemosni Szeberényivel, hiszen utóbbi mégis egy győztes országgyűlési képviselő, míg a helyi jelölt hosszú ideje eltűnt a kecskeméti politikából, és talán a választókerületben is ismeretlen. Ezért is járják együtt a körzetet. Abban bíznak tehát, hogy a fideszes címke képes lehet őt a közgyűlésbe repíteni, és azért ez nem alaptalan bizalom, tekintve sok más választási eredményt. Erre gyúr rá nyilván a kormánypárti sajtó is, még akkor is, ha az olvasónak mosolyra húzódik a szája az olyan hírektől, amelyek szerint az egyik fideszes támogatja a másik fideszest.

- Advertisement -
Exit mobile version