fbpx

FRISS HÍREK

A GPS-es etetőhajók beszerzése jóval olcsóbb, mint gondolnánk

- Advertisement -

A GPS-es etetőhajók beszerzése kapcsán egyre kevésbé állja meg a helyét az a téves feltételezés, miszerint ezek az eszközök csakis kizárólag a gazdagok játékszerei. Ugyanis egyre inkább kedvező árak mellett lehet hozzájuk jutni.

Pontosan ennek a részeteibe engedünk majd betekintést a cikk keretében. Persze nemcsak az árra fogunk kitérni, hanem igyekszünk érzékeltetni azt is, hányféle szempontból jelenthet hasznot egy korszerű modell. Jöjjenek is a részletek!

Mennyibe kerül egy modern GPS-es etetőhajó?

Néhány évvel ezelőtt talán még joggal gondolhatta azt bárki, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia abban az esetben, ha a horgászatának az eredményességét egy ilyen típusú eszközzel szeretné megtámogatni.

Mára viszont egészen sokat változott a helyzet ezen a téren, méghozzá kedvező irányba. Elég csak megnézni példaként a Cheapfishing webáruházban a GPS-es etetőhajók igencsak tetszetős kínálatát.

Bőven kijöhet maga a beszerzés 100 ezer forint alatt. Persze ez sincs ingyen, ugyanakkor a pénzünkért cserébe kapott funkciók és teljesítmény tükrében nagyon is megéri a dolog. Máris mutatjuk, mire is gondolunk pontosan.

Mi mindent tehetnek hozzá a horgászatunkhoz a GPS-es etetőhajók?

Amennyiben a GPS-es etetőhajók bármelyike segíti a dolgunkat egy-egy bojlis vagy mondjuk feeder horgászat közben, azzal elképesztő mértékben léphet szintet a peca pontossága. Már maga a helykeresés is sokkal tudatosabban történhet.

Hasonló cikkünk:  A magyar gazdaság rossz helyzete miatt a GKI megszorításokra számít

Tekintve, hogy a leginkább ígéretes horgász helyeket be lehet állítani az eszközön. Így onnantól kezdve a GPS-es etetőhajó a horgászat ideje alatt saját magától, automatikusan visszatalál oda.

Akár éjszaka a sötétségben is, 500 méteres hatótávon belül, kényelmes tempomat funkcióval és erőteljes világítással. Vagyis, ha sikerül megtalálni a tutinak számító halban gazdag helyeket, ott lehet a kezünkben a nyerő eszköz, amely hatékonyan segíti ezek elérését.

A korszerű GPS-es etetőhajók beszerzésével járó további előnyök

A GPS-es etetőhajók segítségével nemcsak a bojlis horgászat és a behordás, hanem maga az alapozó etetés, illetve a későbbi ráetetés is maximális pontossággal történhet. Többek között a GPS funkciónak is köszönhetően.

Nem elhanyagolható persze az sem, hogy ezek a készülékek mekkora tároló kapacitással bírnak. Akár 1,5 kilogrammnyi etetéshez szánt bojlit is képes elbírni egy-egy GPS-es etetőhajó, ennek hatására pedig nagyon gyorsan megoldható az etetés.

Különösen azt figyelembe véve, hogy a 20-25 km/órás sebességet gond nélkül tudják ezek a gépek, az akkumulátoruk pedig egészen sokáig bírja töltés nélkül. Innentől kezdve nagyon is kedvező esélye lehet annak, hogy ezek az etetőhajók biztosítják a hatékonyságnövelés kulcsát a horgászataink során.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...