fbpx

FRISS HÍREK

Sűrű kapások, óriási halak a II. Spiritstore Horgászversenyen

- Advertisement -

Idén is kiváló hangulatban és maximális létszámmal zajlott a II. Spiritstore ’FOGDMEGASÖRÖM’ Horgászverseny a kecskeméti SZEPI Horgásztavon, ahol a napsütéses nyár végi idő és a sűrű kapások is megizzasztották a horgászokat. A nyerteseket három kategóriában sorsolták ki.

Három kategóriában nyertek kupát a versenyzők Fotó: Bajáki Zsanett

Profi és amatőr horgászokkal telt meg mind a 17 stég szombat reggel a SZEPI tavon, ugyanis a II. Spiritstore ’FOGDMEGASÖRÖM’ Horgászverseny nevezői csapatban vághattak neki, hogy a sporthorgásztó halait előcsalogassák. Volt, aki a szaktudására támaszkodott és igyekezett minél nagyobb halat megakasztani, de akadt olyan is, aki taktikusan a mennyiségre ment.

Óriási pontyok, amúrok és keszegek is horogra akadtak Fotó: Bajáki Zsanett

A halvadászok nem panaszkodhattak, egymást érték a kapások, és a tó legnagyobb halszörnyei is akadtak horogra. A verseny végén három kategóriában is nyertest hirdettek.

Profi és amatőr horgászokkal telt meg mind a 17 stég szombat reggel a SZEPI tavon Fotó: Bajáki Zsanett

„A méret a lényeg!” kategóriában a legnagyobb halat kifogó versenyző vihetett el díjat, a „Sok kicsi sokra megy!” kategóriában a halak száma számított, míg az „Erőberő és Kobaka” díj győztese az a csapat lett, akik a legnagyobb összsúlyú fogást érték el szombaton.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Két új kecskeméti polgármesterjelölt – bővülhet még a számuk

Hódi Zsuzsanna, a Mi Hazánk és Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltje is leadta - Szemereyné...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...