fbpx
10.3 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Újabb hírességek álltak a Hősök téri tüntetés mellé

- Advertisement -

Odakint most szörnyek járnak címmel tartanak tüntetést péntek este 6-kor az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért a Hősök terén. Csütörtökön már száz ismert ember jelezte részvételét, várhatóan bejelentkezik majd a Puskás Arénát háromszor is megöltő Azahriah is. A demonstrációt szervező Pottyondy Edina most újabb 18 nevet osztott meg a Facebook-oldalánírja a 444.hu.

A teljesség igénye nélkül: Gálvölgyi János színész, Molnár Ferenc Caramel zenész, Kovalcsik Krisztina Lustalány influenszer, Winkler Nóra művészeti szakember, Pajor Tamás dalszerző, aki egykor a Neurotic frontembere volt, mára a Hit Gyülekezetének az egyik ismert arca, valamint Tóth Bettina egykori fideszes politikai inluenszer is ott lesz a tüntetésen.

Ugyanakkor Osváth Zsolt szerint Curtis – aki benne volt a száz név között – kihátrált. Pottyondy a posztjában erre is utalt: csak azok szerepelnek a listán, akik írásban is megerősítették, hogy feltehetik őket oda, „ezért van az, hogy sokan, akik megosztották a rendezvényt, nem szerepelnek rajta”.

Pottyondy Edina kedden azt nyilatkozta: „Tudom, hogy hatalmas az apátia az országban, leválthatatlannak tűnik ez a családi részvénytársaság, de ha nem csinálunk semmit, az biztos nem segít. Hogy miért nem érdemes cselekedni, arra ezer érvet fel lehet hozni, hogy miért érdemes, arra csak egyet: ez a mi hazánk, itt szeretnénk élni, felnevelni a gyerekeinket, nem akarjuk elfogadni, hogy másodrendű állampolgárok vagyunk.”

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...