fbpx

FRISS HÍREK

A héten nagyjából befejezhetik a McDonald’s-nál lévő körforgalmat, lezárások lesznek az Izsáki úton

- Advertisement -

„A következő és egyben befejező ütem” aszfaltozása jön március 18. és 23. között az Izsáki út és Olimpia utca csomópontjánál épülő turbó körforgalomnál – közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium sajtóirodája.

Mint a szerkesztőségünknek küldött közleményből kiderül, a közlekedők a következőkre számíthatnak:

  • Március 18-án és 19-én (hétfő-kedd) a körforgalom előtt a kifelé tartó belső sávot lezárják, a körforgalomból csak az Olimpia utca (a sportcsarnok) és az Izsáki út irányába lehet tovább haladni, ezért a Szil-Coop Bevásárlóközpont a Sport utcai körforgalomban történő visszafordulással lesz elérhető.
  • Március 20 – 23. (szerda-szombat) között a belvárosból kifelé tartó külső sávot zárják le, ezért a Mercedes-Benz Sport Akadémia előtt lévő „Kodály Iskola” autóbusz-megálló nem lesz használható, a megállóhelyet ezekre a napokra a Dózsa György útra, a vasúti átjáró elé helyezik át.

  • Március 23-án, szombaton a körforgalom Olimpia utcai csatlakozó ágát is lezárják, ekkor az ezen a környéken található ingatlanokat és szolgáltató egységeket (így a sportakadémiát, a JYSK áruházat, valamint a McDonald’s éttermet) a Csabay Géza körút irányából lehet megközelíteni.
  • Március 24-től a körforgalom valamennyi irányban járhatóvá válik, további korlátozásokra majd a gömbsüvegek elhelyezésekor, illetve az útburkolati jelek felfestésekor kell számítani – írta az Építési és Közlekedési Minisztérium.
  • Arról is tájékoztattak, hogy körforgalom aszfaltozása mellett március 20-án és 21-én az Izsáki úton a Vízmű utca és a Kelemen László utca közötti szakaszon mozgó ideiglenes forgalomterelés biztosításával szintén aszfaltozni fog a kivitelező.
Hasonló cikkünk:  Csak júniusban lesz kész a csomópont átépítése a Katona József Gimnáziumnál

A tárca kéri az utazóközönséget, hogy az autóbusz-megállóhely időszakos áthelyezéséről a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft., valamint a Volánbusz Zrt. honlapján is tájékozódjanak.

Fotóink március 18-án reggel fél 8 körül készültek.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...