fbpx
29.2 C
Kecskemét
2024. június 26., szerda

FRISS HÍREK

Milyen lehetőségeket rejt egy mobilház?

- Advertisement -

Valljuk be őszintén, hogy mindannyian áhítozunk arra, hogy szert tegyünk olyan bevételi forrásra, amelyért nem kell, illetve csak keveset kell aktívan cselekednünk, mégis hozza hónapról hónapra a pénzt.

A passzív bevétel egy nagyszerű lehetőség, ha nem szeretnénk teljesen kiszolgáltatottak lenni, hiszen nem maradunk akkor sem teljesen anyagi forrás nélkül, ha például elveszítjük a munkánkat. Ehhez hasonlóan a nyugdíjas évekre is egy biztonságot ad az, ha rendelkezünk ilyen típusú jövedelemmel.

Kézenfekvő megoldás az ingatlan vásárlása

Az azonban nem egyértelmű, hogy hogyan tehetnénk szert rá. Az EcoModul konténerházai valós alternatívát jelentenek erre a problémára!

Nyilván ha lehetőségünk adódik, akkor első körben a saját otthonunkat szeretnénk a magunkénak tudni, de ezenfelül még további ingatlanokra szert tenni egyáltalán nem egyszerű feladat, és teljesen érthető, ha kilátástalannak érezzük ennek a kihívásnak a teljesítését.

Ám a mobilházak megoldást jelenthetnek több szempontból is. Nézzük, mi mindent várhatunk egy ilyen épülettől!

A konténerház egy teljes értékű, könnyűszerkezetes épület

Amennyiben az a célunk, hogy szert tegyünk egy ingatlanra, nem az az egyetlen lehetőség bontakozik ki előttünk, hogy veszünk egy lakást vagy házat. Egy mobilház éppúgy jó ötlet lehet, mindössze a telket kell biztosítani hozzá, amit szintén lehet bérelni is, nem csak megvásárolni.

Hogy mit is jelent ez pontosan számunkra? Azt, hogy kisebb befektetéssel is útnak tudjuk indítani legújabb bevételi forrásunkat, ami mint minden ingatlan bérbeadása, szintén passzív jövedelemforrás lehet.

Hasonló cikkünk:  Mi a helyzet most az online sportfogadási piacon?

Hogy nézhet ki ez a gyakorlatban?

Erre a kérdésre igen sokféle választ adhatunk, és bizony konkrétan rajtunk is múlik majd, hogy mit hozunk ki ebből a lehetőségből. Kezdjük például a nyaraltatással, amihez jó kiindulási alap egy telek, amire akár több épület is telepíthető. Ezt könnyedén kivitelezhetjük, és természetesen a célcsoportunk többféle is lehet, például iskolai csoportok vagy táborok is, nem kizárólag családokban vagy párokban gondolkodhatunk.

Sokan keresnek úgy is szállást, hogy egy nagyobb társaság töltené együtt az idejét. Ez szintén ideális lehet, ha több mobilházat is tudunk telepíteni.

Ha már nyaraltatás, akkor a kempingek háza táján is érdemes körülnézni. Külföldön bevált módszer, és itthon is egyre gyakoribb, hogy egy kempingen belül telepítünk mobilházakat, amiket azután ki tudunk adni.

A lehetőségek természetesen túlmutatnak a nyaraláson, hiszen egy modern, esztétikus és négy évszakos konténerház remek iroda, céges székhely, bemutatóterem vagy akár büfé is lehet.

Valójában kizárólag a képzeletünk szab határt, hogy milyen opcióként hirdetjük meg. Egy bérbe adott ingatlannal pedig valóban kivitelezhetővé válik, hogy olyan jövedelemre tegyünk szert, ami gyakorlatilag semmilyen teendőt nem ad nekünk a későbbiekben.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Papucs, törölköző, pléd sincs biztonságban a kecskeméti strandon?

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban tapasztalható lopásokra figyelmeztető poszt terjedt el a Facebook-on. Talán javul majd a helyzet, július...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...