fbpx
29 C
Kecskemét
2024. június 18., kedd

FRISS HÍREK

Újabb fiatal játékossal erősítette védelmét a Kecskeméti TE

- Advertisement -

A 2001-es születésű, 22 éves Kotula Máté szerződése lejárt Mezőkövesden, így a KTE szabadon igazolhatóként szerezte meg. Fiatal kora ellenére már jelentős rutinra tett szert a balhátvéd: összesen 118 NB II-es mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt szerzett.

A szolnoki nevelésű játékos az elmúlt szezont kölcsönben a Kazincbarcikánál töltötte, akik a 10. helyen zárták a 2023/24-es szezont a Merkantil Bank Ligában. Korábban – szintén a másodosztályban – megfordult a Szolnok, a Budafok, a DVTK és a Dorog csapataiban is. Az NB I-ben még nem lépett pályára, elmondása szerint azért is igazolt Kecskemétre, mert sokan itt kapják meg a bizalmat először a legmagasabb osztályban.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Úgy fogok dolgozni végig, hogy a szakmai stáb bizalmát kivívjam, ha pedig lehetőséget kapok, azzal éljek. Minden NB I-es meccset igyekeztem követni eddig is, a KTE-t is természetesen” – kezdte Kotula a klub honlapján.

„A klub kifejezetten szimpatikus, hiszen hozzám hasonlóan sok játékos kapta meg itt először a bizalmat a legmagasabb osztályban, mindezt jó eredményekkel hálálták meg. Két lábbal a földön járok, a fő célom az most, hogy minél több játékpercet kapjak. Kis lépésekben, fokról fokra tervezek előre haladni, hogy minél sikeresebb lehessek hosszú távon én is és a csapat is” – fejezte be.

Nem ő volt azonban a lila-fehérek első „nyári szerzeménye”, május végén Papp Milán is csatlakozott az együtteshez. Érdekesség, hogy a 22 éves védő – Kotulához hasonlóan – is a Kazincbarcikában futballozott az elmúlt szezonban, ő 25 mérkőzésen lépett pályára és 2 gólt szerzett.

Hasonló cikkünk:  Magyar Péter Kecskeméten zárta Bács-Kiskunban tett körútját
Fotó: KTE
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Alá kellett dúcolni a mentőfeljárót és a rendelőintézet gyalogos feljáróját a kecskeméti kórházban

A mentőfeljárót fémoszlopokkal, míg a rendelőintézethez felvezető gyalogos feljárót egyelőre fagerendákkal támasztották alá. Elég nagy foltokban kilátszik a vasbetonszerkezet. Olvasónk...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...