fbpx

FRISS HÍREK

Újabb hibák az Izsáki úton, lezártak egy 10 méteres szakaszt

- Advertisement -

Korábban beszámoltunk róla, hogy közvetlenül a június 18-ai tervezett műszaki átadás előtt problémák adódtak az Izsáki úton, a csatornafedelek környékét aszfaltozták újra. E hét kedden pedig a szakasz legforgalmasabb kereszteződésében, a Vízmű utca felőli közlekedési lámpa előtt egy körülbelül 10 méteres szakaszt lezártak, valamint a sávot is szűkebbre szabták, hogy kényelmesen be lehessen kanyarodni.

Ez a probléma már korábban is nyilvánvaló volt. Ezt támasztja alá, hogy a Sport Hotelhez legközelebbi, azaz a külső sávot még mindig nem lehet igénybe venni, hiszen még egy személyautó sem tud kényelmesen bekanyarodni innen a Vízmű utcára – egy buszról nem is beszélve.

Ennek megoldása azért is lenne kulcsfontosságú, mert ez az utca köti össze Hetényegyházát az Izsáki úttal, ami igen forgalmassá teszi a szakaszt. Korábban működött egy kiegészítő zöld lámpa is azoknak, akik az Izsáki útról jobbra akartak fordulni, azonban ez a felújítás óta nem üzemel, ami drasztikusan lassítja a forgalmat.

Hasonló cikkünk:  Logikátlannak és kényelmetlennek tűnik a Bethlenvárosban épülő új parkoló

Fotó: KecsUP

A forgalom elől ideiglenesen elzárt területen egyébként tényleg kellemetlen volt a zöldre várakozni, hiszen az Izsáki útról kanyarodók nem tudtak kellőképpen nagy ívben fordulni, így sokszor centiken múlt, hogy beférnek-e. Ez az intézkedés ideiglenesen szükséges volt, de az biztos, hogy nem lehet végleges. A probléma megoldását kutatva ismét megkerestük az Építési és Közlekedési Minisztériumot, válaszukkal frissítjük majd cikkünket!

A képen látható, hogy a forgalom elől elzárt területet is gyakran érintik a jobbra kanyarodók. Fotó: KecsUP

A Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság április közepén közölte, hogy június 18-án a műszaki, július 18-án pedig a forgalmi átadás is megtörténik, ám ez feltehetően így csúszni fog.

Ha van véleménye a téma kapcsán, akkor írja meg nekünk a szerkesztoseg@kecsup.hu-ra!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Alá kellett dúcolni a mentőfeljárót és a rendelőintézet gyalogos feljáróját a kecskeméti kórházban

A mentőfeljárót fémoszlopokkal, míg a rendelőintézethez felvezető gyalogos feljárót egyelőre fagerendákkal támasztották alá. Elég nagy foltokban kilátszik a vasbetonszerkezet. Olvasónk...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...