fbpx
13.3 C
Kecskemét
2024. október 4., péntek

FRISS HÍREK

Kecskemét főterén támadtak rá egy intézmény igazgatóhelyettesére

- Advertisement -

Ebédszünet után ment vissza a munkahelyére egy kecskeméti intézmény igazgatóhelyettese, akire rátámadt egy férfi – vette észre a 24.hu egy rendőrségi közleményben. Az eset még múlt hét pénteken történt, aminek két fiú és egy helyi rendőrezredes is a szemtanúja volt.

A két fiatal videóra is rögzítette a történteket, a felvétel alapján a Technika Háza előtt zajlottak az események. Az igazgatóhelyettes ebédszünete után a munkahelye előtt látott meg egy férfit, akinek szólt, hogy az intézmény zárva van, ezért nem látogatható.

Erre a megszólított dühös lett és rátámadt az igazgatóhelyettesre. Próbálta lábbal és ököllel is bántalmazni, de a sértett kitért a csapások elől és elkezdett a főtér irányába menekülni. A dühös ember azonban nem hagyta annyiban, és tovább bántalmazva a menekülőt, pénzt követelt tőle. Közben fenyegette is, hogy megöli, ha nem ad neki pénzt.

Hasonló cikkünk:  Hajléktalanok miatt járőröznek Homokbányán a rendőrök és a városrendészek

Az igazgatóhelyettes papírpénzt dobott a férfi felé, végül elmenekült – áll a rendőrségi közleményben.

A szolgálaton kívüli rendőr értesítette a kollégákat, a két videózó kamasz pedig távolról követte a támadót, hogy ne tudjon meglépni a rendőrség kiérkezéséig. Az ezredes a fiatalokkal együtt követte a rablót, akit a járőrök percekkel később elfogtak. A 39 éves támadót őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását.

A megyei kapitányság vezetője elismerésben részesítette a talpraesett fiatalokat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megáldották, átadták, elfoglalták a közel háromszoros áron elkészült új kecskeméti nővérszálló épületét (videóval)

A 2022-ben bejelentetthez képest közel háromszoros áron, mintegy másfél milliárd forintból épült meg a csütörtök délelőtt ünnepélyes keretek között...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...