fbpx
14.3 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

Nézze meg közelről a városháza díszeit

- Advertisement -

A városháza felújítása nem csak azért jó, mert megszépül az impozáns épület, hanem azért is, mert a díszek leszedése és felújítása (vagy újragyártása után) azokat közelről is megnézhetjük. Mert most ott vannak lent a városháza közelében. Vagy arra várva, hogy restaurálják, amelyiket lehet, vagy már az új elemek arra várnak, hogy a helyükre kerüljenek.

Addig is meg lehet nézni ezeket közelről, ami máskor nem igen adatik meg. Meg is mutatunk néhány elemet belőlük -amíg lehet- alább.

Korábban megírtuk, hogy a városháza felújítása közben olyan nehezítő körülmények derültek ki, amelyek a felújítás költségét 247 millió forinttal növelték, és az idejét is meghosszabbítják mintegy fél évvel. A műemléki elemek nagy része ugyanis olyan rossz állapotban van, hogy azokat nem elég felújítani, mint ahogyan eredetileg elképzelték, hanem újra le kell gyártani, ami jelentősen megnöveli a városháza felújítására korábban meghatározott időt.

Hasonló cikkünk:  A leggazdagabb magyarok 675 milliárd forintot mozgattak át vagyonkezelő alapítványokba

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...