fbpx

FRISS HÍREK

Három ittas sofőrt vettek őrizetbe a hétvégén

- Advertisement -

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt hétvégén több ittas vezetőt őrizetbe vettek. Három sofőr esetében bíróság elé állítást kezdeményeztek.

Kecskeméten, az Erzsébet körúton 2020. október 24-én 0 óra 50 perckor egy 26 éves férfi közlekedett egy Peugeot-val. Őt a járőrök megállították és igazoltatták, mely során kiderült, hogy a szentkirályi lakos vezetői engedéllyel egyáltalán nem rendelkezik. A 26 éves fiatallal szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, így őt előállították. A férfi a kihallgatás során elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott.

Közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés 23 óra 40 perckor a kecskeméti rendőrség ügyeletére. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy egy 40 éves sándorfalvi férfi a hetényegyházi vasúti átjáróban az út menti árokba hajtott. A sofőrrel szemben felmerült az ittasság gyanúja, a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pedig pozitív értéket mutatott, így őt a rendőrök mintavételre előállították.

Hasonló cikkünk:  Nekiment a tanulóvezetőnek a gyorshajtó, és lelökte az útról

Egy 54 éves nőt október 25-én 2 óra 50 perckor állítottak elő a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai. A helybéli asszony a Csányi János körúton haladt egy Citroennel, amikor – feltehetően ittassága folytán – nekiment egy út szélén parkoló autónak. A helyszíni szemle során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így a nőt előállították.

A sándorfalvi férfi és a kecskeméti asszony vezetői engedélyét a rendőrök elvették.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vették járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt. Velük szemben bíróság elé állítást kezdeményeztek.

police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...