fbpx

FRISS HÍREK

Online óra közben hunyt el egy Bács megyei pedagógus

- Advertisement -

A középiskola tanárnője hétfőn 17 éves diákjainak tartott online tornaórát, amikor leesett székéről, a szobába berohanó férje hiába küzdött az életéért, már nem tudott segíteni rajta – írja a Bors. 

Az egyik diák, aki otthonából vett részt az online órán, azt mondta, körülbelül negyedóra telhetett el az órából, amikor arra lettek figyelmesek, hogy fennakadtak a szemei, és leesett a székről.  Kiabálták a nevét, többen hívták telefonon, a tanárnő férje azonnal hívta a mentőket, közben elkezdte felesége újraélesztését, de már nem tudták megmenteni az életét.

A tanárnőt életvidám, nagyon kedves és szerethető emberként jellemezte a neve elhallgatását kérő, megtört diák. Az elhunyt tanárnő egy végzős osztálynak volt az osztályfőnöke.

Az iskola kegyeleti okokra hivatkozva nem akart nyilatkozni, a Borsnak Makai Gábor klinikai szakpszichológus azt mondta, nagyon fontos, hogy a tragédiát végignéző diákoknak szakember segítsen a trauma feldolgozásában.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...