fbpx
26.3 C
Kecskemét
2024. június 16., vasárnap

FRISS HÍREK

Ha nyár, akkor PT

- Advertisement -

Te is érzed a meleget? Akkor gyere hűsölni a PEOPLE TEAM nyári táborába! Ha nyár, akkor vakáció, ha vakáció, akkor pedig PT!

Elkezdődött a visszaszámlálás

Számolod a napokat júliusig és augusztusig? Ezeket a hónapokat érinti ugyanis a PT nyári táborfesztiváljának három turnusa, egészen pontosan július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. között.

PT = új generációs tábor

Mire számíthatsz a kecskeméti élménytáborban? Egyrészt szuper tematikus napközbeni programok – idén is 10 témacsomag és 30 szekció közül választhatsz, ezeknek a leírásáért kattints ide –, mintegy 50 érdekes vendég és nagyjából 500 barát, mindez minden egyes héten. Tetszik az ötlet? Gyere el mindhárom turnusra! Délutánonként, a kiscsoportos foglalkozások után megpihenhetsz a medence partján vagy egy előadást hallgatva, esetleg elsajátíthatsz egy új edzésformát. Rajtad áll, mit csinálsz, itt ugyanis semmi sem kötelező.

Hasonló cikkünk:  Vizsgálja a feljelentést a rendőrség a Hírös Sport ügyében

Vár Kecskemét

Azt, hogy Kecskemét szép város, eddig is tudhattad, de ha szeretnéd megismerni a másik arcát, amely csak a 7–17 évesek számára nyitott, akkor muszáj kipróbálnod a PEOPLE TEAM valamelyik táborát. Lehetsz bármilyen érdeklődésű (humán, IT-s, művészlélek, ínyenc, sportos vagy tudóspalánta), megtalálod a helyedet, ahogyan a hozzád hasonlókat is. Életre szóló barátságok szövődhetnek, és meglátod, türelmetlenül tekintesz majd előre, hogy jövőre is találkozzatok a PT-ben. Beszéld meg szüleiddel, hogy milyen király programokat találtál, és továbbítsd nekik a jelentkezési lapot, amelyet ide kattintva érsz el. Pacsi és tábor – vár a PT 2021-ben is!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A Minisztérium szerint hétfőre minden irányban átjárható lesz a kritikus Izsáki úti csomópont

Csütörtökön beszámoltunk róla, hogy az Izsáki út legforgalmasabb kereszteződésében, a Vízmű utca felőli közlekedési lámpa előtt egy körülbelül 10...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...