fbpx

FRISS HÍREK

Kecskemét volt aljegyzője a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzati Hivatal új jegyzője 

- Advertisement -

2021. augusztus 2-án lépett hivatalba dr. Bajmócyné dr. Balázs Tímea, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzati Hivatal új jegyzője. Dr. Balázs Tímea 20 éve dolgozik a közigazgatásban.

Törvényességi referensként kezdett, 2004-től vezette a jogi csoportot, majd a képviselőtestületi és a jogi osztályt. 2011 és 2015 között a kecskeméti önkormányzat egyik aljegyzője, amikor a hivatalt, 2012-es nyugdíjaztatásáig, dr. Metzinger Éva, majd az aljegyzőből jegyzővé kinevezett dr. Határ Mária vezette.

2013. január 1-jétől, ahogy sok más ponton is, változott az önkormányzati törvény. 2013-tól ugyanis már nem a közgyűlés, hanem a polgármester a jegyző munkáltatója, a tisztségre ezután a pályázatot a polgármester írja ki. A pályázatra érkező három jelentkező közül az akkori polgármester, Zombor Gábor Kecskemét jegyzőjének dr. Határ Mária aljegyzőt bízta meg, aki 2021-ig vezette a hivatalt. 2021-től dr. Mayer Endre Kecskemét jegyzője.

Hasonló cikkünk:  Már hat körzetben nincs felnőtt háziorvos Kecskeméten

Balázs Tímea 2015. március 1-ig tevékenykedett aljegyzőként, majd áthelyezéssel távozott az önkormányzattól. Előbb a Miniszterelnökség, később az Agrárminisztérium Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárságán dolgozott osztályvezetőként.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...