fbpx
15.5 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Lezárt akta: kerékpár és illatszer volt a zsákmány

- Advertisement -

A kecskeméti illetőségű tolvaj jelenleg is letartóztatásban várja ügyének lezárását.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói még 2021. május 27-én bűnügyi őrizetbe vettek egy 18 éves fiatalt. A férfi a gyanú szerint május utolsó felében – alig egy hét alatt – négy bűncselekményt követett el. Egy-egy kerékpárt lopott a városközpontból és az állomásról, majd két drogériát szemelt ki, ahonnan illatszereket tulajdonított el. Az utolsó esetben a szemfüles biztonsági őr észrevette, amint a tolvaj a ruházatába rejtette zsákmányát, és őt a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta.

A nyomozók a biztonsági és térfigyelő kamerák felvételeit elemezték, így állapították meg azt, hogy az esetek összefüggenek, illetve a felvételek segítettek a tettes beazonosításában is, akit négyrendbeli lopással gyanúsítanak.

A jelenleg is letartóztatásban lévő fiatal ügyében a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték. A keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...