fbpx
15.5 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Mém lett a kormány munkáspárti szlogenéből

- Advertisement -

Orbán Viktor egy video klippel kívánt boldog új évet a rajongóinak. 57 másodperces az anyag, amely alatt az év -a készítők szerint- legjobb pillanatai mennek Orbán Viktorról, alatta pedig az ismert lakodalmas nóta frissen átírt verziója hallható:

Piros volt a paradicsom, nem sárga. Magyarország előre megy, nem hátra.

A kormánymédia nagyon örül, hogy az előbbi szöveg második mondata futótűzént terjed (Megtalálta az utat az emberekhez – M1) az M1 híradója és a TV2  Tényeknek nevezett híradója le is adta (29:04-től) az év utolsó napján a klipet.

Brit munkáspárti szlogen volt

Pedig nem annyira eredeti ötletről van szó. A munkáspárti Tony Blair ezzel kampányolt 2005-ben. Magyarra fordítva a Nagy-Britannia előre megy, nem hátra című kiáltvánnyal, választási programmal. Hogy aztán azért, mert olyan jó szöveg volt, vagy más okok miatt, de megnyerte a választást.

Hasonló cikkünk:  Bloomberg: annyira elmérgesedett Matolcsy és Orbán között a viszony, hogy szóba se állnak egymással

Itthon közben mém lett a szlogenből. A nóta áriratát is átírták, és még klipet is csináltak belőle. Íme:

De terjed a komrányplakát kinézetű, fricskázós verziója is. Ha úgy tetszik, megtalálta az utat az emberekhez, ahogy az állami híradó mondta.

forrás: internet

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...