fbpx

FRISS HÍREK

Hadházy Ákos: Más eszközökhöz kell nyúlnia az ellenzéknek

- Advertisement -

“Nincs olyan hatalom és olyan diktatúra, amire ne lehetne sikeresen politikai nyomást gyakorolni”, csak más eszközökhöz kell nyúlnia az ellenzéknek, mint eddig.” – mondta Hadházy Ákos a HVG.hu választási podcastjában.

A képviselő szerint „Igenis, zavarja az embereket a korrupció, csak ez nem látszott az ellenzék választási szereplésén, noha ez a kampány egyik fő üzenete volt- Hadházy a kudarcot arra vezette vissza, hogy ez és más üzenetük sem jutott el az emberek nagyon nagy részéhez, mert a Fidesz-propaganda leuralta a tájékoztatás csatornáit.

Hadházy úgy véli, fontos új feladata lesz most az ellenzéknek parlamenten kívüli akciókat, százezres tüntetéseket, sztrájkokat szervezni és bojkottálni az alakuló ülést, amit eddig csak a Momentum támogatott.

Hasonló cikkünk:  A szegedi lézerközpont segítségével lehetnek gyorsabbak a mikroszámítógépek

“Lehetnek csodák, az ilyen rendszerek néha buknak, és bízhatunk egyes vezetők koleszterinjében, másoknál meg a májenzim szintjének emelkedésében, de nem lehet abban reménykedni, hogy a megtévesztett emberek egyszer csak rájönnek, hogy ez a rendszer nekik rossz, mert ez önbecsapás” – mondta Hadházy a HVG.hu podcastjában.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...