fbpx

FRISS HÍREK

Időközi választás: a Fidesz és a Szövetség összeszedte a szükséges ajánlást

- Advertisement -

Lényegében ahogy elkezdték, máris összegyűjtötte a szükséges 60 darab aláírást Jánosi István a Fidesz-KDNP jelöltje és Kalló Julianna a Szövetség jelöltje is a 9. választókerületben.

A kormánypárti jelölt azt tudatta Facebook oldalán, hogy rekord gyorsasággal lettek meg az ajánlások. A szükséges kétszerese, vagyis tehát akkor 120 darab legalább. A Szövetségtől megtudtuk, hogy pár óra alatt összeszedték ők is, lényegében két utcából meglett a szükséges mennyiségű aláírás, de ők ebből nem csinálnak vesrenyt.

Jánosi István annyit írt még, hogy

„Rövidesen minden háztartást személyesen felkeresek, hogy megosszam a városrészhez tartozó elképzeléseimet és megvitassam azokat Önökkel.”

A Szövetségnél elmondták, hogy sok helyen panaszkodnak a kerület állapotára. Ezeket meghallgatják, amilyen felvetést lehet, beépítenek a programba. Júius 1-ig folytatják az aláírsok gyűjtését és minél több lakossal beszélgetnek.

Hasonló cikkünk:  Menczer Tamás: a Fidesz-KDNP valószínűleg az egész világ legsikeresebb pártja

Amint hitelesíti a választási bizottság az aláírásokat, úgy Jánosi István és Kalló Julianna hivatalos jelöltek lesznek.

A gyűjtésről mindkét jelölt fotót is posztolt.

Facebook/Jánosi István

Facebook/Kalló Julianna

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...