fbpx
16.2 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

A kecskeméti Strand Police idén is akcióban

- Advertisement -

Folytatódik a Kecskeméti Fürdőben és a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban a Strand Police program. A résztvevő diákok bűnmegelőzési feladatokat látnak el, valamint a parkolókat is ellenőrzik – irja a Police.hu.

2013-ban indították a programot közösen a Hírös Sport Nonprofit Kft. és a Kecskeméti Rendőrkapitányság. Célja a strand és a fürdő területén a közbiztonság fenntartása, a fürdőző vendégek zavartalan kikapcsolódásának biztosítása, és a bűncselekmények megelőzése.

Idén július 4-től egészen augusztus 19-ig közel 100 fiatal teljesít közösségi szolgálatot. A 9-11. osztályos diákok 5 órás váltásokban „járőröznek” fehér színű pólóban és Strand Police-os sapkában. Fontos része a munkájuknak, hogy tájékoztassák a fürdőzőket a vagyonvédelem legfontosabb szabályairól, többek között felhívják a figyelmüket arra, hogy ne hagyjanak őrizetlenül értékeket autójukban, vagy a medencék közelében.

A Strand Police program 9. éve töretlen népszerűséggel zajlik a Kecskeméti Fürdő és az Élményfürdő és Csúszdapark területén – mondta dr. Patay Balázs, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Hasonló cikkünk:  Ingyenes a parkolás a húsvéti hosszú hétvégén

Előnye, hogy minden résztvevője jól jár vele: a diákok számára lehetőség nyílik a közösségi szolgálatuk hasznos eltöltésére Kecskemét közkedvelt nyári szabadidős létesítményeiben. A strandolóknak nem kell az értékeik miatt aggódniuk és hasznos tanácsokat kaphatnak a bűnmegelőzéssel kapcsolatban, mi üzemeltetőként pedig zavartalan és örömteli fürdőzést biztosíthatunk vendégeink számára. Ezúton is köszönjük a Kecskeméti Rendőrkapitányság közreműködését a program megvalósításában! – mondta dr. Patay Balázs.

via police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...