fbpx

FRISS HÍREK

A bajai polgármester Orbánnak: Az Ön szavait idézve „kevert fajú” az unokám

- Advertisement -

Felháborodásának adott hangot a Facebook oldalán Nyirati Klára, Baja polgármestere. A miniszterelnök szombati tusványosi beszéde, miszerint a magyarság nem kevert fajú, adta az okot a polgármester bejegyzésének, amiben az unokája példáján mutatja be, hogy nem olyan egyszerű az élet, ahogy Orbán hiszi – a bejegyzést a Momentum is megosztotta.

Az internacionalista baloldal csele az, hogy Európában eleve kevert népesség él – mondta Orbán. A miniszterelnök szerint azonban ez szemfényvesztés, mert van, ahol európai és Európán kívüli népek keverednek, és van, ahol európai népek keverednek – utóbbihoz ilyen hely a Kárpát-medence.

A miniszterelnök szerint mi (a magyarok) „nem vagyunk kevert fajúak”, és „nem is akarunk azok lenni”.

Ezen háborodott fel Nyirati Klára. A polgármester legidősebb lánya, Hanga ugyanis még 18 éve, szegedi egyetemista korában találkozott egy Nigériából érkezett hallgatótársával, Abuval, kapcsolatukból pedig megszületett lányuk, Kata.

Hasonló cikkünk:  Tavalyhoz képest idén 124-gyel több önkormányzatnak kell szolidaritási hozzájárulást fizetnie - a kormány a saját kiadásait csökkenti vele

„Magyarországon, egy kisvárosban élnek és dolgoznak. Népes család és sok barát veszi őket körül. Kata anyanyalve magyar, de tud hauzául és egy kicsit angolul. Nagyon szereti a Lagosban élő nagyszüleit, unokatestvéreit, bár sajnos csak ritkán tudja őket meglátogatni.

Miniszterelnök Úr! Szégyenkeznünk kellene Kata miatt? Az Ön szavait idézve „kevert fajú” az unokám. Ön szerint abnormális család vagyunk??????” – teszi fel a talán nem is költői kérdést a polgármester.

via propeller.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...