fbpx
21.1 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Bezárás és fűtésleállítás Kalocsán is

- Advertisement -

A kalocsai testületi ülésen határoztak az energiaválság okozta problémák kezeléséről. A gázáremelkedések miatt több kiszolgáló épületet ideiglenesen télre kénytelenek bezárni vagy csökkenteni a gázfogyasztást. A legnagyobb fogyasztó az uszoda, így nem tudja az önkormányzat üzemeltetni a fürdőt.

Fűtés nélkül marad a Városi Sportcsarnok, a Kalocsai Színház és Tisztiklub, a Hunyadi János utcai Közösségi Ház, a Petőfi Sándor utcai Sportcentrum, a Szent István király út 19-ben található Gondnokság épülete, ahol a Védőnői Szolgálat, a Vöröskereszt és a tálalókonyha található. Ez utóbbiak elhelyezését más épületekben oldják meg.

Emellett törekednek arra, hogy 20 százalékkal csökkentsék az óvodák és szociális intézményen kívül minden épület gáz fogyasztását. A Viola utcai tagóvodába járó 16 gyermek a fűtési időszakban pedig a Bem apó utcai tagóvodában kerül elhelyezésre.

Hasonló cikkünk:  Magyar és Tisza ezentúl együtt jár - pártot választott Magyar Péter

via koronafm100.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...