fbpx
17.5 C
Kecskemét
2024. október 26., szombat

FRISS HÍREK

Szolnokon erősítették a nemzetállami család szellemiségét

- Advertisement -

Az Orbán-kormány a családok jelentőségét hangsúlyozza Magyarországon, ami európai szinten már nem vehető észre. A Fidesz szerint Európai szinten nemzetállamok vannak, holott elvileg az európai népek is egy nagy családot alkotnak. Most Szolnokon erősítették tovább a nemzetállami család szellemiségét.

Csütörtökön a szolnoki önkormányzat által szervezett családbarát szakmai napon Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára hangsúlyozta, hogy a családok jóléte nélkül elképzelhetetlen a társadalom jóléte, hiszen a nemzet a családok összességéből áll.

Kiemelte, hogy családügyi támogatások, intézkedések “hosszú sora látott napvilágot”. A több mint harminc támogatási lehetőség és intézkedés meglehetősen széles spektrumot fed le és hozzájárul azoknak a boldogulásához, akik családban képzelik el az életüket.

A szolnoki önkormányzat már háromszor nyerte el a családbarát önkormányzat díjat, emellett négyszer tartották érdemesnek a családbarát munkahely címre. A település létrehozta a “Szolnok Családbarát Munkahelye” címet is.

Hasonló cikkünk:  Felgyorsult a népességfogyás Magyarországon

2023-ban „Szolnok Családbarát Munkahelye” címet adományoztak 250 feletti munkavállalót foglalkoztató gazdálkodó szervezetnek, 200 vagy az alatti munkavállalót foglalkoztató költségvetési szervnek és 250 feletti munkavállalót foglalkoztató költségvetési szervnek.

A cikket a Szol24 és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A sofőrök szerint veszélyessé vált egy forgalmas út Bács-Kiskunban, a Magyar Közút szerint ez ideiglenes

Egy olvasónk elmondása szerint Bács-Kiskun vármegyében, a Dunatetétlen és Harta közötti bekötőúton véleményes módszerrel és eszközzel vágtak ki aszfaltra...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...