fbpx

FRISS HÍREK

A kormány feljelenti a SPAR-t

- Advertisement -

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a sajtótájékoztatóján az ATV kérdésére kijelentette: „A jogi lépések nem megkerülhetőek”. Hozzátette, az ügyben az igazságügyi tárca fog eljárni.

Arra a kérdésre, hogy az osztrák anyacéget fogják-e jogi úton megtámadni, nem pedig a SPAR Magyarországot, a miniszter azt mondta: „több szinten történt sértő állítás”.

„Ha valaki kardot ránt és el kezd kaszabolni, annak következménye van” – mondta korábban Nagy Márton. Szerinte nem marad itt Magyarországon hosszú távon a SPAR, ilyen mély veszteség mellett.

A SPAR vezérigazgatója szerint a magyar kormány nyomást gyakorol rájuk, hogy adjanak részesedést, de panaszt is benyújtottak az Európai Bizottsághoz a magyarországi kiskereskedelmi különadó miatt.

Nagy Márton szerint nem vonják vissza a kiskereskedelmi különadót.

Hasonló cikkünk:  Nagy Márton: az Orbán-kormány elégedett az "önkéntes" üzemanyagár csökkentésekkel

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...