fbpx
2.1 C
Kecskemét
2024. október 18., péntek

FRISS HÍREK

Jogerősen is befejeződhet a vonatbalesetnek álcázott kecskeméti diszkós gyilkosság

- Advertisement -

Idén tavasszal a Kecskeméti Törvényszék 13 és fél év fegyházra és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte azt a két kidobót, akik 2000. október 1-jén meggyilkolták G. Jánost. Az ítélet nem volt jogerős, most az eljárás a Szegedi Ítélőtáblán folytatódik.

Az ügyészség közleménye szerint a két kidobó 2000. október 1-jén az egyik kecskeméti diszkóból vezette ki G. Jánost, akit a náluk lévő viperával megvertek, majd kitalálták, hogy megölik, a történteket pedig vonatbalesetnek álcázzák. Az eszméletlen fiatalt a közelben lévő vasúti sínek közé fektették, majd otthagyták. Hajnalban átgázolt rajta a vonat, a férfi pedig meghalt.

A Kecskeméti Törvényszék első fokú ítélete után az ügyészség mindkét férfi esetében a kiszabott szabadságvesztés idejének meghosszabbításáért, a védelem pedig felmentésért fellebbezett. A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség szerint az elsőfokú bíróság döntése megalapozott, viszont „a kiszabott szabadságvesztések tartama a jelentős időmúlás ellenére sem szolgálja megfelelően a büntetési célokat, ezért azok lényeges súlyosítását indítványozta” – áll a közleményben.

Hasonló cikkünk:  A polgármester elismerte: lassan nem sok döntési kompetenciájuk marad a Városházán

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Elhalasztják a kecskeméti buszok újraszámozását

Dr. Homoki Tamás alpolgármester Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2024. október 17-én tartott ülésén elfogadta, hogy halasszák el a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...