fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

A polgármester emberei sorra elbuktak a választáson

- Advertisement -

Fideszes informátorainkra hivatkozva írtuk meg korábban, hogy nem mindenki nézte jó szemmel a jelöltállítás folyamatát a pártban. A polgármester ugyanis néhány körzetben saját embereit akarta, mert így szerette volna megerősíteni a pozícióját. Akkor azt írtuk, hogy szavazógépek kellenek neki. Azt is megemlítette egyik informátorunk, hogy Kósa József mellőzését kifejezetten hibás döntésnek tartják többen is házon belül. Nekik lett igazuk.

Szóval a polgármester emberének számított a két barátnő, Kovácsné Bozóky Rita és B. Tóth Katalin. Valamint Bus András Gábor, aki úgy tudjuk, úgy kerülhetett a képbe, hogy édesapja ajánlotta őt. Mivel ő nem vállalta a versengést és az alpolgármesterséget ( az idősebbik Bus fontos tanácsadója Szemereyné Pataki Klaudiának kontaktjaink szerint ), így úgy intézte, hogy legalább családon belül maradhasson a lehetőség.

Hasonló cikkünk:  Netes banki csalás áldozata lett a kecskeméti polgármester

Szóval a három bizalmi ember gyenge volt ahhoz, hogy legyőzze a Szövetség által indított riválisokat. A Kósa helyett indított Kovácsnét Bodrozsán Alexandra múlta felül, B. Tóthot Józsa Bálint, Bust pedig dr. Tóth Szilárd gyűrte le.

Így esett el az 1-es, az 5-ös és a 7-es körzet a Fidesz számára. Hogy aztán lesz-e bátor ember, aki ezt felhozza az egyik pártgyűlésen, a jövő kérdése.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...