Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Hat havi jutalommal távozhat Szenes Márton a Hírös Sport Kft. éléről

- Advertisement -

Öt év után távozik a Hírös Sport Nonprofit Kft. éléről Szenes Márton. Utódjáról holnap dönt a Városstratégiai és Pénzügyi Bizottság. Az előterjesztés szerint személyes egyeztetés után kérte a megbízási szerződésének megszüntetését közös megegyezéssel. Pont úgy, ahogy elődje, Zámbori Péter is tette az akkori anyag szerint.

Ami az önkormányzati sajtóból kimaradt

Szenes Márton, amennyiben a bizottság elfogadja, 6 havi megbízási díjat kaphat jutalomból. Úgy tudjuk, ez mintegy bruttó 5 millió forint. Ez az információ az, amely kimaradt az önkormányzati sajtó híréből. 

Ő lehet az új vezető

A városháza jogi osztályának vezetője, dr. Patay Balázs lehet Szenes utódja, pályáztatás nélkül. Az ő megbízási díja havi bruttó 900.000 forint lesz, ha elfogadják az előterjesztést. Arra egyelőre nem kaptunk választ, hogy ki lesz helyette az osztályvezető.

Szenes Márton egyébként egy másik önkormányzati céghez megy át, a Városi Alapkezelő Zrt.-hez. Ott befektetési alapokkal kíván szakértőként foglalkozni.

- Advertisement -
Exit mobile version