fbpx

FRISS HÍREK

Veszélyhelyzet: Így fog működni az iskolai közétkeztetés

- Advertisement -

Megszereztünk egy levelet, amelyet az egyik iskola küldött ki a szülőknek tájékoztatásul. Ebből tudjuk, hogyan tudnak étkezni azok a diákok a veszélyhelyzet idején, akiknek a szülei kérik ezt.

Hétfőn, azaz március 16-án egyszerre lehet elvinni a megrendelt tízórait, uzsonnát és ebédet. Keddtől úgy működik a közétkeztetés, mint a nyári szünetben. Aki igényli, arra főznek. A szülőknek hétfőn 12 óráig kell jelezni az igényüket az intézményeknél.

Március 17-én, keddtől jelölik ki városrészenként azt az iskolát, ahol át lehet venni az ételt. Ugyanettől a naptól automatikusan törlik az ebédmegrendeléseket azoknál a diákoknál, akiknek szülei nem jelezték az igényt. De a már kiszámlázott és befizetett étkezést egy másik hónapra jóváírják.

Hogy hétfőn mikortól lehet elvinni egy-egy iskolából az ételt, arra érdemes rákérdezni, mert az általunk kapott levél az elején azt írja, hogy déltől, lentebb már 11 és 13 óra közötti időszakot jelöltek meg. Szóval ez intézményenként változhat.

Hasonló cikkünk:  Senki sem licitált a darabját tíz millióért beszerzett kínai lélegeztetőgépekre, pedig töredékáron lehetett vinni

Egy másik levél szerint a befizetéseket  – óvintézkedés miatt – készpénzzel most nem lehet rendezni, kizárólag utalással. Ennek módjáról is tájékoztatnak az intézmények.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...