fbpx
11.4 C
Kecskemét
2024. február 28., szerda

FRISS HÍREK

Veszélyhelyzet: Így fog működni az iskolai közétkeztetés

- Advertisement -

Megszereztünk egy levelet, amelyet az egyik iskola küldött ki a szülőknek tájékoztatásul. Ebből tudjuk, hogyan tudnak étkezni azok a diákok a veszélyhelyzet idején, akiknek a szülei kérik ezt.

Hétfőn, azaz március 16-án egyszerre lehet elvinni a megrendelt tízórait, uzsonnát és ebédet. Keddtől úgy működik a közétkeztetés, mint a nyári szünetben. Aki igényli, arra főznek. A szülőknek hétfőn 12 óráig kell jelezni az igényüket az intézményeknél.

Március 17-én, keddtől jelölik ki városrészenként azt az iskolát, ahol át lehet venni az ételt. Ugyanettől a naptól automatikusan törlik az ebédmegrendeléseket azoknál a diákoknál, akiknek szülei nem jelezték az igényt. De a már kiszámlázott és befizetett étkezést egy másik hónapra jóváírják.

Hogy hétfőn mikortól lehet elvinni egy-egy iskolából az ételt, arra érdemes rákérdezni, mert az általunk kapott levél az elején azt írja, hogy déltől, lentebb már 11 és 13 óra közötti időszakot jelöltek meg. Szóval ez intézményenként változhat.

Hasonló cikkünk:  A Fidesz köztársasági elnök-jelöltje ahol tud, segít a Fidesznek

Egy másik levél szerint a befizetéseket  – óvintézkedés miatt – készpénzzel most nem lehet rendezni, kizárólag utalással. Ennek módjáról is tájékoztatnak az intézmények.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...