fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Az előrejelzések szerint tovább nő az üzemanyagár

- Advertisement -

A koronavírus-járvány ideje alatt körülbelül 100 forinttal csökkent az üzemanyagok ára, de az utóbbi két hétben ismét elindult az áremelkedés.

Május 15-től 8 forinttal drágult a benzin és hárommal a gázolaj átlagára.  Így a benzin átlagára már 319-320 forint, a gázolajé átlagosan 332-333 forint.

Az előrejelzések szerint tovább nő az üzemanyagár

Pozitív hangulatban van a nemzetközi olajpiac, ami itthon várhatóan újabb üzemanyagár emelkedést hoz. A Brent típusú olaj ára a héten már tartósan 30 dollár fölött tudott maradni, a hét közepéig 3%-ot emelkedett az árszint, de a ma reggeli (május 18.) számokat nézve már közel 10%-os az emelkedés. 1 hordó olaj ára közel 34 dollárra emelkedett.

Mivel gyengült a forint a dollárral szemben, ennek mértéke 2%-os, ez is tovább erősíti azt a várakozást, hogy a hazai üzemanyagárak emelkedése itthon sem áll meg – írja a holtankoljunk.hu.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...