fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Bodrozsán Alexandra ajándékokat vitt az EGYMI-nek

- Advertisement -

2020. december 17-én, csütörtökön Bodrozsán Alexandra önkormányzati képviselő, Kecskemét Megyei Jogú Város Esélyteremtési Bizottságának alelnöke karácsonyi ajándékcsomagokat adott át a kecskeméti Nyíri úton található Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménynek.

Sajnos az országban, így Kecskeméten is sok nehéz sorsú család van, ahol a szülők nincsenek abban a helyzetben, hogy ajándékot vegyenek gyermekeiknek, és a karácsonyt is komoly erőfeszítések árán tudják méltó módon megünnepelni. Ilyenkor kiemelten fontos odafigyelni egymásra.

“Sosem szabad elfeledkeznünk arról, hogy felelősséggel tartozunk egymásért. Nem számít, kinek milyen meggyőződése van, vagy melyik oldalon áll, egy a fontos: segítsünk egymásnak ott, ahol szükség van rá!” – tette közzé Bodrozsán Alexandra a Facebook oldalán található bejegyzésében.

Természetesen ez az akció nem valósulhatott volna meg a kecskemétiek részvétele nélkül.
Nagy öröm volt látni, hogy a város lakosai nagylelkűen hozták az ajándékcsomagokat.

Hasonló cikkünk:  Nyáron jelentősen emelkedhet majd a fürdőbelépők ára

“Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett az akcióban és hozzájárult egy cipősdoboznyi szeretettel Kecskemét nehezebb sorsú, sérült és különleges gondozást igénylő gyermekek karácsonyi boldogságához” – írta Bodrozsán Alexandra.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...