fbpx
9.1 C
Kecskemét
2024. február 28., szerda

FRISS HÍREK

A Médiatanács felfüggesztette a Klubrádió frekvenciájának pályáztatását

- Advertisement -

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH Médiatanács) keddi ülésén felfüggesztette a budapesti FM 92,9 MHz közösségi rádiós frekvencia használatára vonatkozó pályázatának lebonyolítását – tudta meg a Media1.

A tanács amiatt szünetelteti a pályázati eljárást, mert fellebbezés érkezett a szervezet vélt jogsértéseire hivatkozva. Ilyen körülmények között pedig a pályáztatás nem folytatható, hiszen a jogorvoslat, illetve a kezdődő pereskedés kimenetele befolyásolja a frekvencia hasznosítását. A pályázati eljárás csak a bíróságra került jogvita jogerős eldöntését követően folytatódhat.

A Klubrádió lejárófélben lévő jogosultságát a médiaszolgáltató kérése ellenére a Médiatanács nem hosszabbította meg két korábbi, azonos típusú adminisztratív hiba és néhány hiányos táblázat miatt. A rádió a hosszabbítás megtagadásának jogszerűségét vitatta, azt aránytalannak, túlzónak tartja az elkövetett apróbb hibákhoz képest. A Media1 szerint a felfüggesztés nem jelenti azt, hogy a frekvenciát még jelenleg használó Klubrádió 2021. február 14. után tovább használhatná azt, sőt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Miért jönnek és mennyit keresnek az ázsiai vendégmunkások, és valóban kirúgják miattuk a magyarokat?

Régóta központi téma és borítékolhatóan sokáig még az is lesz a harmadik országbeli - fülöp-szigeteki, indiai, vietnámi, mongol, kirgiz...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...