fbpx

FRISS HÍREK

A Jobbik feljelentette Orbán Viktort rémhírterjesztésért

- Advertisement -
Orbán Viktor miniszterelnök oltásokkal kapcsolatos kijelentésére reagált a Jobbik és feljelentette a miniszterelnököt rémhírterjesztésért.
A Jobbik a közleményében ezt írja: „A felelőtlen Orbán-kormány névadó kormányfője a minap arról hadovált, hogy az állampolgár majd az oltópontokon szembesül azzal az alapvető információval, hogy melyik vakcinával fogják beoltani, ha meg nem teszik, irány a sor vége – „majd értesítjük”. A kijelentés nemcsak érzéketlen és pökhendi, de egyben rémhírterjesztés is – ami büntetendő cselekmény.”
A párt szerint ugyanis: „A közvéleményt – teljességgel érthető módon – rendkívül felháborította Orbán totális érzéketlensége és a szabad vakcinaválasztással kapcsolatos embertelen hozzáállása. Arról nem beszélve, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma a sajtó érdeklődésére kénytelen volt cáfolni Orbán a magyar embereket továbbprovokáló kijelentését.”
A Jobbik azzal zárja sorait, hogy „Orbán kijelentése valótlan, hovatovább alkalmas az emberek dezinformálására, illetve széles körben zavar és nyugtalanság keltésére.”, amiért feljelentették Orbán Viktort rémhírterjesztésért.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Háromról két műszakra áll át a Mercedes-gyár júliusban, kérdés még, hány dolgozótól válnak meg

A KecsUP szerkesztősége úgy értesült, hogy a kecskeméti Mercedes-gyár július 22-től két műszakos munkarendre áll át, amely állítólag tartós...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...