fbpx
12.7 C
Kecskemét
2021. szeptember 24., péntek

FRISS HÍREK

A Keol véletlenül rámutatott, hogy a korábbi tervek szerint folynia kellene egy beruházásnak, amit el se kezdtek

A városházának kedves sajtótermékeknek arról számolt be Engert Jakabné alpolgármester, hogy közösségi tér épül a széchenyivárosi Aranyszarvas téren. Ott volt még Salacz László fideszes országgyűlési képviselő, azonban az érintett ellenzéki önkormányzati képviselőt, Szőkéné Kopping Ritát -elmondása szerint-, nem hívták meg az eseményre.

Igazából semmi újdonság nem volt a bejelentésben, mert egy nyilvános tájékoztatóból már tavaly szeptember óta tudni, hogy brüsszeli támogatással, 117 millió forintból újulhat meg ez a tér. Épül itt színpad, lesznek padok, játszótér, ping-pong asztalok és sakkasztalok is. Valamint növényeket is telepítenek ide.

Hasonló cikkünk:  Két alpolgármester adott át két padot a vasútkertben
Hasonló cikkünk:  Repülőnap 2021 - élő közvetítés a szombati napról

Az önkormányzati közpénz tízmilliókból működő, magát ténylegesen független hírportálként hirdető Keol arról is beszámolt, hogy 2020 őszén kezdődik a beruházás és 2021 végén fejeződik be.

Igen. Nem elírás, ez olvasható a lapban, amely szintén nem írta el a dátumot. Csupán kimásolta a nyilvános pályázati anyagot, de elmulasztották átírni a dátumokat. Így megtudhatta az olvasótábor, hogy a korábbi tervek szerint már talán folynia kellene itt a munkának, de az még el se kezdődött. Az önkormányzati sajtó szerint 2021 őszére megújulhat a tér. Majd meglátjuk, így lesz-e, ugyanis eredetileg – mint látható – bő egy évvel számoltak.

Hasonló cikkünk:  Nem rágtuk le a körmünket a kecskeméti előválasztási vitán

Szőkéné Kopping Rita (Szövetség) a KecsUP-nak elmondta, hogy örül, hogy fejlődik a Széchenyiváros, és ezen belül a választókörzete, hiszen programjában azt ígérte, hogy szebbé teszi azt.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...