fbpx
0.7 C
Kecskemét
2023. február 6., hétfő

FRISS HÍREK

A Keol véletlenül rámutatott, hogy a korábbi tervek szerint folynia kellene egy beruházásnak, amit el se kezdtek

A városházának kedves sajtótermékeknek arról számolt be Engert Jakabné alpolgármester, hogy közösségi tér épül a széchenyivárosi Aranyszarvas téren. Ott volt még Salacz László fideszes országgyűlési képviselő, azonban az érintett ellenzéki önkormányzati képviselőt, Szőkéné Kopping Ritát -elmondása szerint-, nem hívták meg az eseményre.

Igazából semmi újdonság nem volt a bejelentésben, mert egy nyilvános tájékoztatóból már tavaly szeptember óta tudni, hogy brüsszeli támogatással, 117 millió forintból újulhat meg ez a tér. Épül itt színpad, lesznek padok, játszótér, ping-pong asztalok és sakkasztalok is. Valamint növényeket is telepítenek ide.

Az önkormányzati közpénz tízmilliókból működő, magát ténylegesen független hírportálként hirdető Keol arról is beszámolt, hogy 2020 őszén kezdődik a beruházás és 2021 végén fejeződik be.

Hasonló cikkünk:  Bombával fenyegetőzött egy férfi Kecskeméten

Igen. Nem elírás, ez olvasható a lapban, amely szintén nem írta el a dátumot. Csupán kimásolta a nyilvános pályázati anyagot, de elmulasztották átírni a dátumokat. Így megtudhatta az olvasótábor, hogy a korábbi tervek szerint már talán folynia kellene itt a munkának, de az még el se kezdődött. Az önkormányzati sajtó szerint 2021 őszére megújulhat a tér. Majd meglátjuk, így lesz-e, ugyanis eredetileg – mint látható – bő egy évvel számoltak.

Hasonló cikkünk:  “Reggel mindenki 3-3 kiló cukorral jön be dolgozni” - kecskeméti kiskereskedők az árstopos termékek hatásáról

Szőkéné Kopping Rita (Szövetség) a KecsUP-nak elmondta, hogy örül, hogy fejlődik a Széchenyiváros, és ezen belül a választókörzete, hiszen programjában azt ígérte, hogy szebbé teszi azt.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...