Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kecskeméten is nyílik informatikai szolgáltatóközpont

- Advertisement -

A Gloster Infokommunikációs Nyrt. négy egyetemi városban, Debrecenben, Kecskeméten, Szegeden és Pécsett nyit regionális informatikai szolgáltatóközpontot a közeljövőben, amely fejlesztéshez támogatást kért a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség Nonprofit Zrt-n (a továbbiakban: HIPA-n) keresztül a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól – írja a itbusiness.hu.

A Gloster cég a honlapjukon ezt írják magukról:

„Jövőképe, hogy egy olyan tőkeerős, lendületesen fejlődő és rugalmasan működő, regionálisan vezető szerepet betöltő többrétegű informatikai szolgáltatójává váljon, aki – az elkötelezett, magasan képzett szakemberinek tudásának segítésével – képes (nemzetközi közép és nagyvállalati) ügyfelei számára a komplex digitalizációs kihívásokat üzleti értékké varázsolni.”

A Kormány támogató döntése esetén a Társaság vállalja, hogy a regionális informatikai szolgáltatóközpontok létrehozatalára irányuló beruházás eredményeképp a 2022-2024 közötti időszakban 156 új munkahelyet alakít ki és azokat a 4 éves monitoring időszakban fenntartja.

Szekeres Viktor, a Társaság Igazgatóságának elnöke az informatikai szolgáltatóközpontok megnyitásával kapcsolatban hangsúlyozta: „A támogatás segítségével a négy egyetemi várossal szoros együttműködést alakítunk ki a fiatalok minél hatékonyabb informatikai képzése érdekében, a regionális szolgáltatóközpontok megnyitásával pedig újabb munkahelyek megteremtésére, informatikai fejlesztésekre nyílik lehetőség. A Gloster ezzel a lépéssel a szolgáltatásait már nemcsak a fővárosban, hanem az ország négy nagyvárosában is nyújtani tudja Ügyfelei, Partnerei számára.”

- Advertisement -
Exit mobile version