fbpx

FRISS HÍREK

Lezsák Sándor és Kis-Szeniczey Kálmán ügye a Kecskeméti Törvényszéken folytatódik

- Advertisement -

Tovább folytatódik a harc a fideszes Lezsák Sándor és az LMP-és Kis-Szeniczey Kálmán között. A két politikus egymás ellen indult a tavaszi országgyűlési választáson Bács-Kiskun megye negyedik választókörzetében, ahol végül a kormánypárti jelölt nyert. A zöldpárti politikus többször fordult Lezsákékhoz közérdekű adatigényléssel a Lakitelek Népfőiskola Alapítvány és a Hungarikum Liget több tízmilliárdos, döntően közpénzből történő beruházásaival kapcsolatban, de nem kapott kielégítő választ.

Az országgyűlés alelnöke viszont a kiskunfélegyházi önkormányzati képviselő kifejtett véleményét kifogásolja, amit az alapítványi irányítás alá vont, vagyonkezelésében lévő Nemzeti Művelődési Intézet kastélyszerű épületével kapcsolatban mondott még egy korábbi videóban az országgyűlési választási kampányban.

Az ügy bírósági szakaszig ért, ugyanis október 7-re van kitűzve a tárgyalási nap a Kecskeméti Törvényszéken egy személyiségi jogi perben.

Hasonló cikkünk:  Mi kellene ahhoz, hogy ne csak egy-két éjszakára jöjjenek a turisták Kecskemétre?

A valós problémákkal kellene foglalkozni

Kis-Szeniczey Kálmán a tavasszal felállt országgyűlésről azt is elmondta a Délibáb TV-nek adott interjúban, hogy elvárható lenne az, hogy a valós élethelyzetekkel és a mindennapi problémákkal foglalkozzon, mint a vízmegtartás, a szárnyaságazat, az elszabadult takarmányárak, szélesebb értelemben véve a hazai gazdaság megújítása, és a klímaváltozás társadalomra gyakorolt hatásainak a csökkentése.

„Nem bűnbakokat kellene keresni, hanem a válsághelyzetben szakmai megoldásokat nyújtani. Ne az uszító propagandáé legyen a főszerep”

– fűzte hozzá a zöldpárti politikus.

Ez is érdekelheti:

A Lezsák-birodalom: A kezdettől mostanáig

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...