fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Illik tudni, csak engedéllyel és nappal nyithatunk be Novák Katalin irodájába

- Advertisement -

Sajnos egy momentumos próbaidős munkatárs nem volt tisztában az alapvető illemmel, így októberben „a késő esti órákban az Országházban benyitott egy olyan irodába, amelybe nem volt belépési jogosultsága”.

A párt szerint „teljességgel megengedhetetlen és elfogadhatatlan viselkedés”, így az illetőt azonnali hatállyal elbocsátották, írta a Momentum a Telexnek. Az iroda Novák Katalin köztársasági elnök parlamenti irodája volt.

Arra a kérdésre, hogy elég indok-e az, ha valaki benyit más irodájába, vagy ott esetleg valami más is történt, így válaszoltak: Nováké „egy olyan iroda, ahova az engedély és jogosultság nélküli belépés nem maradhat következmény nélkül. Határozott meggyőződésünk, hogy ez épp elég volt ahhoz, hogy a próbaidőn lévő munkatársat azonnali hatállyal elbocsássuk”.

Kövér László házelnököt, az Országgyűlés Hivatalának vezetőit és Novák Katalint is megkereste a Momentum a benyitás utáni napon, hogy elmondhassák: ők az egész cselekedetet elítélik.

Hasonló cikkünk:  Magyarország sokkal jobban látszik közvetlen közelről – médiaszemle

Kövér Lászlónak és a parlamentnek is elküldött kérdésekre az ügy kapcsán a parlamenti sajtó úgy reagált, hogy „az ön által feltett kérdések nem érintenek közérdekű vagy közérdekből nyilvános adatokat.”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...