Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A KTE a rendőrökkel kötött együttműködést

- Advertisement -

A kecskeméti focicsapat nagyszerű teljesítményt nyújt a pályán, de emellett fontosnak tartják azt is, hogy azon kívül is jó példát mutassanak. A lila-fehér együttes szorosabbra fűzte az együttműködést a Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitánysággal, mely akció keretein belül a szurkolók is jól jártak. A klub ezt a hírt tette közzé:

A Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság és klubunk hivatalosan is szorosabbra fűzte az együttműködést. Ezzel a közlekedésbiztonsági, bűn- és baleset-megelőzési tárgyú kampányoknak aktív részesei leszünk a jövőben. A városföldi úton autózókat ellenőrizték a rendőrség munkatársai, akik kiemelt figyelmet szentelnek ezen belül a biztonsági öv használatára, mely sok baleset során életmentőnek bizonyult már. A szabályosan közlekedőket közösen lepték meg klubunk játékosaival, Bodor Zoltánnal és Gréczi Mártonnal, akik a KTE – Paks mérkőzésre adtak jegyet az előírásokat betartó sofőröknek, legtöbb esetben ezzel az ellenőrzéssel járó drukkot is oldva.

Dr. Filus Andor, a klub ügyvezetője is jelen volt az első közös megmozduláson, amelyen elmondta, a jó szerepléssel járó népszerűség felelősséggel is jár, így teljes mellszélességgel támogatják a biztonságos közlekedést népszerűsítő kampányt, amelynek további állomásai és közös megmozdulásai is lesznek.

A rendőrség április végéig még két hasonló akciót is tart Kecskemét területén, így több szempontból is érdemes szabályosan és körültekintően vezetni.

via NB1.hu

- Advertisement -
Exit mobile version