Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Pénteken hatalmas demonstrációra lehet számítani a Hősök terén, előtte három és fél órával tartanak Kormányinfót

- Advertisement -

Pénteken 18 órára szerveznek tüntetést többek között ismert influenszerek Budapesten a Hősök terén. A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményéből kiderül, szintén pénteken délután fél 3-kor újra Kormányinfó sajtótájékoztatót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A Kormányinfó időzítése merész lépésnek tűnik, gyanítható – mivel Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra többnyire csütörtökönként tartja a Kormányinfót -, hogy tűzoltásnak szánják a hatalmas budapesti tüntetés előtt. A Facebookon eddig több mint 25 ezren jelezték, hogy elmennek a demonstrációra vagy érdekli őket az esemény.

Ha valóban tűzoltásról van szó, akkor ez a Kormányinfó lehet az első alkalom, hogy a kormányzat reagál a kegyelmi úgy kapcsán kirobbant botrányra, Novák Katalin és Varga Judit lemondására. A másik két főszerepben találjuk Varga volt férjét, Magyar Pétert, aki a botrány miatt szakított és tálalt ki a NER-ről, valamint Balog Zoltánt, aki elismerte, hogy elnöki kegyelemre méltónak találta Kónya Endrét, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon körüli pedofilügyben kényszerítésért elítélt igazgatóhelyettesét. Balog azonban nem mond le a tévedése miatt.

- Advertisement -
Exit mobile version