fbpx
24.3 C
Kecskemét
2024. május 4., szombat

FRISS HÍREK

Eddig tartott Zoran Kuntics ideje Kecskeméten

- Advertisement -

Változás történt a labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Kecskeméti TE szakmai stábjában, Zoran Kuntics vezetőedző közös megegyezéssel távozott a klubtól – számolt be róla a kecskemétiek honlapja.

Zoran Kuntics nyáron az Ózd kispadját elhagyva érkezett a Kecskeméthez, de mindössze 15 NB III-as bajnokin dirigálhatta az együttest. Az év hátralévő részében megbízott edzőként Farkas István irányítja a csapatot, amelyre két bajnoki vár még, előbb a Dabas-Gyón ellen idegenben lép pályára, majd az RKSK ellen hazai pályán zárja az őszt.

A klubvezetőség szeretné minél előbb megtalálni a megfelelő személyt a vezetőedzői posztra, aki a már kialakult szakmai stábbal dolgozhat majd tovább. A stáb egy személlyel bővül is, Pályi Nagy Zsolt személyében a kecskeméti akadémia kötelékéből erőnléti edző csatlakozik.

Hasonló cikkünk:  Nyárlőrinc-Lakitelek szomszédvári rangadó lesz vasárnap

A Kecskemét 15 forduló után 18. ponttal az NB III Közép-csoportjában a 9. helyen áll.

nso.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Két új kecskeméti polgármesterjelölt – bővülhet még a számuk

Hódi Zsuzsanna, a Mi Hazánk és Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltje is leadta - Szemereyné...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...